Pázmándi eladó telek, a Malom utcábanPázmándi eladó telek, a Malom utcábanPázmándi eladó telek, a Malom utcábanPázmándi eladó telek, a Malom utcábanPázmándi eladó telek, a Malom utcábanPázmándi eladó telek, a Malom utcábanPázmándi eladó telek, a Malom utcában
Pázmándi eladó telek, a Malom utcában
15 000 000 Ft
13,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Pázmándi eladó telek, a Malom utcában
Pázmándi eladó telek, a Malom utcában
15 M Ft
13,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 70 362 0010
ReferensSzilágyi-Nagy Ildikó
Telefonálok

Eladó telek
Pázmándi eladó telek, a Malom utcában

1 127 m2alapterület

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Pázmánd fő utcájáról nyíló csendes mellékutcában eladó 1127 nm (16x70 m) építési telek. Lf2 építési övezetben. Beépíthetőség: 30 százalék. Építménymagasság: 5 m. Teljes közmű a teleknél, beköthető.

Ideális fekvésű telek családi otthon építéséhez.

Saroktelek, frekventált részen, de csendes merőleges utcában. A terület kilátással rendelkezik a környező dombokra, az utca a műemléki Malom felé folytatódik, mely helyben kedvelt sétahely. Rendezett a talaj és a növényzet, néhány diófa található a szélén.

A falu központja (bolt, posta, polgármesteri hivatal) sétával kb. 8 perc alatt elérhető. A legközelebbi buszmegálló néhány perc séta, M7-es autópálya 5 perc, vasútállomás a szomszéd faluban, Kápolnásnyéken található. A Velencei-tó autóval 10-15 perc. A településen óvoda, általános iskola, háziorvos, gyermekorvos, fogorvos található, és számos minőségi szolgáltatás helyben elérhető. Pázmánd az utóbbi években a környék kedvelt települése az otthonteremtők körében, mert Székesfehérvár és Budapest is jól megközelíthető, helyben és a közelben minőségi szolgáltatások elérhetők, a falu mégis zsúfoltságtól mentes, a Velencei-tó és a Vértes-hegység pedig kellemes kiránduló célpontok.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024