Kehidakustány, Sportpálya utca
Kehidakustány, Sportpálya utca
4 500 000 Ft
4,7 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
4,5 M Ft
4,7 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 662 8297
magánszemélyTóth Erika
Telefonálok

Eladó lakóövezeti telek
Kehidakustány, Sportpálya utca

956 m2alapterület
Az eladó lakóövezeti telek leírása Jelentem a hirdetést

Nagyszerű befektetés Kehidakustányban!
Magyarország egyik turisták által kedvelt régiójában, Kehidakustányban eladó 956 nm-es , belterületi építési telek. Szomszédságában található a Golf pálya, amely Európa legszínvonalasabb egysége. A termálfürdő szintén sétával elérhető. Szabályozás szerint építhető rá szabadon álló , akár kétlakásos épület, ikerház vagy egy szép nagy családi ház. Hasznosítható kereskedelmi, turisztikai, szolgáltató célra is.

Kehidakustány forró termálvizének, barátságos árainak, és modern élményfürdőjének köszönhetően évről-évre egyre növekvő számú vendéget fogad. A 43 C fokos víznek köszönhetően a településnek, télen is nagyon magas az idegenforgalma, szinte az egész község az idegenforgalomból él.
A fürdőben 2.400 m2 vízfelület, 13 medence, 94 méteres óriáscsúszda, kinti kamikaze csúszdák, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencék, pezsgősziget, sodrómedence, gyermekpancsoló található, ahol mindenki megtalálja a kedvére valót!
A település tiszta, szép és rendezett. Innen 15 perc alatt elérhető a Balaton nyugati oldalán fekvő Keszthely, vagy éppen a sármelléki reptér is.

  • Tulajdonostól

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021