Eladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobásEladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobás
Eladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobás
45 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobás
Eladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobás
45 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló, Törökbálint, 1 szobás

38 m2alapterület
1szoba
felújítandó
766 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Törökbálinton az Anna hegyen eladó egy 38m2-es ház a hozzá tartozó 766 négyzetméteres telekkel. A ház beton alapra épült téglából. Közművek közül a villany és a gáz telekhatáron belül, a víz és a csatorna a telek előtt található. Az épület három helyiségből áll. A telek besorolásának köszönhetően egy 97 négyzetméteres ház építhető a helyére. A telek besorolása hétvégi házas üdülő, építési övezet. Beépítési mód szabadon álló, beépítettség terepszínt felett 15%, beépítettség terepszínt alatt 15%, legnagyobb épület magasság 5 méter. A telek gyönyörű és örök panorámával rendelkezik. Az utcában egyre több az életvitelszerűen ott élők száma. A telek erősen lejtős, ezért lépcsők kiépítésével hoztak létre egyenes szakaszokat.
M272738
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024