13 100 000 Ft
187,1 E Ft/m2
  • Térkép
13,1 M Ft
187,1 E Ft/m2
  • Térkép
magánszemélySZVITEK SZÓKA
Telefonálok

Eladó külterületi nyaraló
Balatonakali, cím nincs megadva

70 m2alapterület
3szoba
állapotú
könnyű-szerkezetes építésű
890 m2telekméret
Az eladó külterületi nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Igazi kis búvóhelyet keresel a Balatonnál?Tihany,Füred közelében,Balatonakali Öregleshegyen zártkerti művelés alól kivont telken,ahol lakhatsz is, 3 szoba összkomfortos házikó vár! Bekerített parkosított telek,jó szomszédok,gyümölcsfák,kis kerti tó,sütögető teszi még kellemesebbé e vadregényes paradicsomot.
A part 1km,ahova beton út vezet,s a faluban minden kényelem megtalálható:orvosi rendelők, hangulatos vendéglők,áruházak,boltok.S mindezt most 12,8MFt-ért kínálom neked.A házikó 3 szobás,70nm-es nagy fedett teraszos,ami nappali is,fürdőszobás, faház, tehát könnyűszerkezetes,szigetelt,.Belmagassága 2,60m,tehát nem tér el a megszokottól, kis padlásán elférnek a megúnt,vagy felesleges cuccok, két kis kerti pecóban pedig a szerszámok,játékok,ez az.
Csodás erdei környezetben. alternativ Lehetőségekkel relaxálhatsz:
A 2 köbméteres tárolónkból házi vízművel vezettük be a vízet, új meleg vízes bojlerrel,sarokkáddal tettük komfortossá mindezt.A melegről, vagy a kellemes nyári hűsről nemcsak az árnyas kerti fák gondoskodnak a hintaágyban,hanem a fűtő-hútő klíma is,vagy a siesta kályha,minimális költségért. igazi komfortot adva.
A házikó része 3 szoba: emeletes faágyas gyermekszoba, ahol még 2 felnőtt is alhat a fapadlón,kényelmes matracon, a középső szobában is van hely 2 embernek, és a 3 szobában is kényelmesen elfér a kihajtható fotelágyon 3 jó ember.Igazi yghermek paradicsom,kivül belül,bútorral,vagy a nélkül is beköltözhetsz.Borospincék,kedves szomszédok,csodálatios erdők,hegyek,teszik meg vonzóbbá a környéket.Igazi túrák,lovaglások,vagy a közeli bicikliút,strand fokozza az élményeket!Az ivővízet a füredi szensavas forrástól,vagy az örvényesi patak kútjából hozhatod,de házhoz is szállítják!Kút is fúrható, a szomszédok már fürdőmedencét is építettek a 80m mélységből fakadó forrásvizzel!Már alig van itt fent, a főút jobb oldalán eladó telek,ingatlan.Nem véletlen.Ne habozz,most hívj,írj!Csak komoly vételi szándékkal, kp fizetéssel eladó! Nyugodtan keress.megegyezünk!

  • komfortos
  • elektromos
  • délnyugati tájolás
  • Tulajdonostól
  • parkolás udvaron

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021