Szombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobásSzombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobás
Szombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobás
29 900 000 Ft
524,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Szombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobás
Szombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobás
29,9 M Ft
524,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 950 4680
ReferensSimon Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Szombathelyi új építésű lakás eladó, 57 négyzetméteres, 3 szobás

57 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az Új városközpont építését már elkezdtük. Foglalja le most értékálló lakását. 

Az Óperint lakópark legújabb épületének az első emeletén hét darab kis és közepes méretű, teljesen új építésű lakás értékesítését kezdem meg.

A lakások mindegyike déli tájolású és a lakópark sétálóutcáján találhatóak. A kisebb lakásokhoz 19 m2-es, míg a nagyobbakhoz 26 m2-es terasz tartozik. Szombathely Fő tere csupán 5 perc gyaloglással elérhető.

A lakásokhoz egy darab autóbeállót is szükséges vásárolni. A parkoló ára 800.000 forint. Lehetőség van második parkoló vásárlására is, ennek az ára már csak 600.000 forint. A lakások exkluzivitását az elhelyzkedése, a felhasznált minőségi alapanyagok, és a magas műszaki tartalom adja. 

A lakások alapvetően két traktusból épülnek fel, egy háló és egy nappali zónából, melyek jellemzően egymás mellett helyezkednek el. A háló és a lakófunkció jól elkülönül egymástól. Minden lakás rendelkezik privát terasszal és gondolva a tároló igényekre, az előtérben a bejárat mellett került kialakításra a tárolózóna is.

 

Az új belváros kialakításában most Ön is részt vehet. Megkaphatja álmai otthonát, vagy befektethet egy értékálló ingatlanba. Akár befektetné a pénzét vagy szeretne beköltözni, most egy értékes ingatlanhoz juthat kedvező áron. Az Ön lakása értékálló, garantáltan jó befektetés lesz!

Kérem hívjon, hogy további részletekről tájékoztathassam irodánkban, valamint személyesen megmutathassam a lakás készültségi állapotát.

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű ajánlatot! 

 

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű ajánlatot.

I.ép.L.07.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020