Eladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobásEladó lakás, Göd, 2+1 szobás
Eladó lakás, Göd, 2+1 szobás
59 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Göd, 2+1 szobás
Eladó lakás, Göd, 2+1 szobás
59,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Göd, 2+1 szobás

59 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Göd-Felsőn, kellemes családi házas, csendes nyugodt utcában kínálunk megvételre 4 lakásos házban lévő 59 m2-es földszinti lakást. Az ingatlant használati megosztással alakították ki és teljeskörűen átépítették 2023-ban.

Minőségi bejárati ajtóval, nyílászárókkal rendelkezik, a konyhai kiállások lehetőségét meghagyva a leendő tulajdonos fantáziájának. Kérés szerinti a konyha beépítésének lehetőségében is partner az építtető, egyébként mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja, ami a nappali dísze is lehet egyben.
A lakás korszerű energetikai adottságai (hőszivattyú, napelem, szigetelés) hosszú távon is alacsony rezsi költségeket biztosítanak.
Ajánljuk minden olyan házaspárnak, akik ki akarnak szakadni a belvárosból, vagy fiataloknak, akik első gyermeküket kertkapcsolatos lakásban szeretnék felnevelni, a város zajától meg akarják kímélni, és élni akarnak az udvar adta lehetőséggel, ahová nyugodtan kiengedhetik gyermeküket játszani, esetleg egy kis medencébe fürdeni.
Az ingatlan további 3 lakása is eladó: földszint2 57 nm, emelet1 33 nm, emelet2 47 nm+15 nm terasz.
M2-es autópálya 4 percre az ingatlantól, valamint a közelben tömegközlekedési lehetőségek, így a budapesti munkahellyel rendelkezőknek is jó választás lehet.
M249484


Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024