Budapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteres
65 400 000 Ft
545 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteres
65,4 M Ft
545 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 20 579 1501
ReferensPéter Szabadi
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Városliget, Városliget, 120 négyzetméteres

120 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ha Ön Zugló elegáns és történelmi negyedében szeretne egy valóban egyedi és hangulatos otthon tulajdonosa lenni, most jó helyen jár!

Közvetlenül a Városliget mellett, egyirányú kis utcában található ez a tágas és napfényes lakás. Már kívülről érződik az egyedi tervezés varázsa, a százéves épület magán viseli a kor jellemző stilisztikai jegyet.

Az enteriőr megőrizte az eredeti értékeket. Nagy belmagasság, rusztikus gerendák és a nyugati tájolású ablakok, melyek révén a lakás egész nap világos.

A lakás duplex, vagyis belső kétszintes kialakítása előnyös és nagyon jól kihasználható. A lenti nagy terek ideálisak családi vagy társasági élet színteréül míg a fenti emelet a magánszférát praktikusan elkülöníti.

Az ingatlan felújítása során a fűtésrendszer és a nyílászárók megújultak, a faparketta és a lenti szint burkolatai is kiváló állapotban vannak. Ezen felül egy tisztasági festés és a fürdőszobák burkolatainak cseréje indokolt lehet.

A lakáshoz tartozik egy 10m2 tároló is.

Az épület nemrégen igényesen és az eredeti értékeket megőrizve lett felújítva. A házat körülölelő, szépen ápolt kert pedig ideális szabadidős tevékenységekhez.

A diplomata negyed egyesíti a kerület minden előnyét. Zöldövezeti és csendes de egyben frekventált is, valamint közvetlenül a Városliget mellett helyezkedik el..
Ezért méltán népszerű.

Ilyen adottságú lakáshoz jutni Zugló ezen kiemelt részén igazán kivételes és ritka lehetőség.

Ha késlekedik lehet, hogy már késő lesz!

  • Épület emelet: 2.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019