Eladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobásEladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobás
Eladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobás
43 000 000 Ft
671,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobás
Eladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobás
43 M Ft
671,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2853
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensÁbrahám Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Alsórákoson, XIV. kerület Miskolci utca, 1+1 szobás

64 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Rákospatak partján eladó egy teljes körűen felújított 64m2-es, 2. emeleti lakás egy 9 lakásos, körben kertkapcsolatos szintén teljesen felújított, kétszintes társasházban.

A lakás tulajdonosa statikus, az apukája pedig éületgépészeti mérnök, aki azóta lakott a házban, hogy az 1975 táján megépült. Sokáig ő volt a közös képviselő és az ő felügyelete alatt újult meg fia lakása is, így biztosan a ház karbantartása és a felújítási munkák is a legnagyobb precizitás mellett folytak.

A lakásban megújult a teljes villany- és vízhálózat és a fűtés korszerűsítése is teljes mértékben megtörtént. Minden helyiség új burkolatot kapott, a belső ajtók és a homlokzati nyílászárók szintén újak redőnnyel és szúnyoghálóval. A méretre készült beépített szekrények a gardróbban, a kamra és a wc között, a bejárati ajtó felett , továbbá a gépesített konyha a vételár részét képezik. A különálló wc-ben ventilációs szellőzés biztosítja a friss levegőt. A 8,7m2-es loggiáról pazar kilátás nyílik a csörgedező Rákospatakra és a környező parkos részre. A lakáshoz tartozik egy privát, zárható 4m2-es tároló a zárt körfolyosóról nyíló, betonozott pincében, és itt található a közös tároló is.

A ház 2016-ban teljes homlokzati és tetőszigetelést kapott, felújították a gépészeti vezetékeket és térkő burkolatot kapott az összes járda, parkolóhely és hátsóudvar. A lépcsőházban kicserélték az abalkokat, a bejárati ajtót és ki van festve. Szépen gondozott elő- és oldalkertjeit, hátsó udvarát cserjék, fák díszítik. Lehetőség van kerti sütögetésre, trambulin felállítására stb.Gyalogosan kiskapun, autóval automata nagykapun lehet bejutni.

A ház mögött, a hátsó udvaron van egy 9 férőhelyes garázs. A lakáshoz tartozik egy 13m2-es, részben polcozott, automata kapuval ellátott privát garázs ez előtte álló parkolóhellyel, mely további 2,5 mFt-ért opcionálisan megvásárolható. További parkolási lehetőség is van vendégek részére a térkövezett udvaron belül.

A lakóközösség kedves, a közös képviselet gondos. A folyamatos felújítások ellenére a ház rendelkezik még megtakarítással.

Nézze meg velem! Szeressen bele! Ritka jó lehetőség!

Referencia szám: LK525345

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020