Budapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobás
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás
26 790 000 Ft
623 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás
26,8 M Ft
623 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 30 951 3263
ReferensErdély Andrea
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás

43 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A XIV. kerületben a Fogarasi úton, a Puskás Ferenc Stadiontól 5 perces gyalogtávolságra eladó ez a 43 nm-es, 1 szobás 3. emeleti lakás!
A folyosón ez az utolsó lakás, és csak egy közvetlen szomszédja van. Az ablakai egy kis utcára néznek, ami keleti nézetű és a többi ablak pedig a belső udvarra, ami nyugati tájolású, így a nap szépen körbe bevilágítja. 2014-ben a nyílászárók cseréje megtörtént, valamint 2 éve a konyhát is átalakították, így nagyobb lett a tér és még több fény jut be. A ház jó állapotú, lakóközössége rendes, csendes. Tartozik hozzá egy saját használatú pincerész is.
Akár beköltözésre, vagy befektetésnek is kiválóan megfelelő. Közelben minden megtalálható, amire csak szükség lehet, boltok, gyógyszertár, ARENA Mall bevásárló központ, Készenléti Rendőrség, Nemzeti Közszolgálati egyetem. Tömegközlekedéssel, pedig a város bármely pontja gyorsan elérhető. A ház előtt közvetlenül van egy buszmegálló ahonnan a 130-as busz és 80, 80A trolik indulnak, így a Puskás Ferenc Stadionhoz, vagy a Keleti pályaudvarhoz is percek alatt elérhetünk. Továbbá az M4-es, M2-es metróval és az 1-es villamossal tovább utazhatunk nem beszélve még a számos távolsági buszról is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bátran, akár hétvégén is, a megtekintés rugalmasan megoldható.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az OTP csoport tagjaként, ügyfeleinknek lehetőségük van az OTP Bank által nyújtott kedvező hitel-, kamat- és díjkedvezmények igénybevételére. Az adás-vétel folyamatának megkönnyítése érdekében szakképzett kollégáink, ügyvédeink gyorsított ügyintézéssel állnak szíves rendelkezésükre.
M202262

26790000 Ft

Referencia szám: M202262

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021