Budapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobásBudapesti, Alsórákos, 1 szobás
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás
50 000 000 Ft
925,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás
50 M Ft
925,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 132 6045
ReferensVogel Dávid István
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Alsórákos, 1 szobás

54 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ STEFÁNIA ÚT, VÁROSLIGET, 55 NM, VILLAÉPÜLETBEN LAKÁS, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Megvételre kínálunk a méltán közkedvelt DIPLOMATA NEGYEDBEN, egy rendkívül reprezentatív, előudvaros és kertes, 1362 nm összterületű telken található, 1900-ban épített nagypolgári villában lévő ingatlant.
A gyönyörű állapotú lakás 54,36 nm, az épület 2. emeletén helyezkedik el, amely azonnal költözhető. Az ingatlanhoz továbbá egy tárló is tartozik.
Elhelyezkedése rendkívül kedvező , a Stefánia úton a városligeti panorámával, nagykövetségek, diplomáciai épületek és a Stefánia- palota szomszédságában, egészen különleges miliőben található ez a csodás villaépület. A környezeti, és különleges szomszédsági viszonyok, a diplomáciai képviseletek miatt, itt rendkívüli a biztonság.
A jelenleg megvalósuló Liget-projekt eredményeképpen, a Városliget és környéke, amely most is Budapest, egyben Európa egyik legvonzóbb, legizgalmasabb kulturális-, történelmi-, turisztikai- és szabadidős központja, a világon egyedülállóan szenzációs és irigyelt övezetté válik az elkövetkezendő időszakban.
Ajánlom BEFEKTETŐKNEK, vagy olyan családoknak akiknek fontos a Liget és Stefánia út adta EGYEDI LOKÁCIÓ!
Bővebb információért, várom megtisztelő hívását!
M141567

Referencia szám: M141567

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021