Budapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi útBudapest, XI. kerület Hamzsabégi út
Budapest, XI. kerület Hamzsabégi út
27 500 000 Ft
723,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Hamzsabégi út
Budapest, XI. kerület Hamzsabégi út
27,5 M Ft
723,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Hamzsabégi út

38 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, Kelenföldön a Hamzsabégi út külső részén található. Két perc sétával elérhető tömegközlekedési eszközök az 53-as, 150-es, 154-es, 154B, 240-es, buszjárat illetve 10 perc sétával a 19-es, 47-es, 49-es villamos teszi a város bármely pontját rövid idő alatt elérhetővé. Az éjszakai közlekedést több éjszakai járat is segíti. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Tesco és kisboltok kínálnak lehetőséget.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A kétemeletes téglaépítésű sátortetős, liftes társasház a 60-as években épült Az ott élők zömében közép és fiatal korosztályt képviselnek. Az épületet zárt kert veszi köbe, amit a lakók szabadon használhatnak.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 38nm-es, jó állapotú lakás a társasház félemeletén található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A bejártai ajtón belépve az előszobába lépünk. Jobbra a wc balra a fürdő található. A fürdőben zuhanyzót alakítottak ki. Természetes fény az üvegtéglákon keresztül a konyha felől jut be. Az előszobából juthatunk a nappaliba, melyben kissé elszeparálva került kialakításra a konyha. A nappaliból nyílik az erkély, illetve a háló is egyaránt. Az ingatlan a korábban felújításra került, a nyílászárókat műanyagra cserélték, így egy tisztasági festés után lakható vagy bérbe adható.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 38 nm + erkély: 2 nm
- Nappali-Konyha: 22 nm
- Háló: 8,5 nm
- Fürdő: 3,5 nm
- WC: 1 nm
- Előszoba: 3 nm
- Erkély: 2 nm
Belmagasság: 2,9 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ablakok redőnnyel szereltek.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 10500 Ft, amely magába foglalja a közös vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében.
PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy felszíni gépkocsi beállóhely a ház zárt udvarán. Díja: 1000Ft/hó
Irányár: 27,5 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: félemelet
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020