Eladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcábanEladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcában
Eladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcában
39 990 000 Ft
816,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcában
Eladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcában
40 M Ft
816,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9391
ReferensDerecskei Csaba
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás Szombathely a Tóth Árpád utcában

49 m2alapterület
2szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Szombathelyen egy 48 nm-es, nappali + 1 szobás, II. emeleti, új építésű, tetőtéri téglalakás, cabrio-ablakkal.
A Belvárostól pár lépésre, családi házas övezetben elterülő 542 nm-es telken, három szinten, 6 lakás kerül kialakításra, különböző méretben ( 35-82 nm ).
A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható és korrekt kivitelező a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, monolit betonfödémet, három rétegű műanyag nyílászárókat foglal magába, a padlófűtést hőszivattyú biztosítja H-tarifával, egyedi hőmennyiségmérővel, a nappaliban split-klíma kerül felszerelésre.
A hideg-melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók, a műszaki tartalom a jogszabályok és a józan ész határain belül szabadon változtathatók.
A lakópark a teljes tereprendezés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal. Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható. Opcionálisan fedett, vagy nyitott kocsibeálló vásárolható.

Rugalmas fizetési ütemezés, Hitel és CSOK ügyintézés.

Vételár: 39,99 MFt.

Költözés: 2024.07.31.Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024