Eladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobás
Eladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobás
25 900 000 Ft
498,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobás
Eladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobás
25,9 M Ft
498,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 362 7207
ReferensTajthy Renátó
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Szeged a Zöldfa utcában, 2 szobás

52 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csakis a mi kínálatunkban!

 

Nappali + hálószobás, 52 nm-es, világos, K-Ny tájolású, összkomfortos, 5. emeleti, loggiával rendelkező, panelprogramos panellakás eladó, kiváló helyen és közlekedéssel, csendes utcában, 10 szintes rendezett társasházban.

 

 

Finanszírozás

Készpénzzel és hitellel is megvásárolható ingatlan. A legjobb tudásunk és szakértelmünkkel várjuk új és meglévő Ügyfeleinket díjmentes tanácsadással és hitelügyintézéssel.

A szinten lévő ingatlanok (4db) közül, ez egy középső lakás. A bejárat után jobbra fürdős és mellékhelyiség. Továbbhaladva szemben két szoba egymás mellett, a nagyobbik méretűhöz tartozik a loggia. A lakás déli oldalán található a konyha egy kis tároló résszel (itt találhatóak a vízórák is).

 

Műszaki

Az ingatlan egy típuspanel a 70/80-as évekből. Közepes állapotú, hiszen a panelprogram keretein belül az ablakcsere megtörtént és a ház külső szigetelése. Ezen kívül a belső padló burkolatok jó állapotúa bizonyulnak, a fürdő és a konyha egy picit több felújítást igényel. A fűtés távfűtés, egyedi méréssel. A közös költség 12.630 Ft/hó, Fűtés 15-20.000 Ft/ hó, villany 5-6.000 Ft/hó. Gáz (amely a gáztűzhely) 4.500 Ft/3 hó.

 

Környék és közlekedés

A környék egy városias, de fás terület. Nagyon jól ellátott környék, gyógyszertár, étterem, közért, Spar, Piac.

 

Ajánljuk

Az ingatlant hosszabb távú befektetésnek is ajánlom, a panellakások tartják az árukat hosszútávon a legjobban. Ezen kívül első lakásnak, családoknak és pároknak is megfelelő lehet, sőt még hosszú távú bérbeadásra is kiváló lehetőség.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 5.
  • Épület szint: 10. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023