Eladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg útonEladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg úton
Eladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg úton
59 700 000 Ft
710,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg úton
Eladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg úton
59,7 M Ft
710,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4021
ReferensBolla László
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Sopron a Frankenburg úton

84 m2alapterület
3szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Deák tér végén, a Lőverek kezdeténél egy 3 lakásos társasház 1. emeleti lakása kerül eladásra.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI
A polgári jellegű társasház kiváló statikai állapota mellett, megújult tetőcserepezéssel,- kéményekkel, bádogozással, karban tartott homlokzattal és gondozott udvarral rendelkezik.

LAKÁS JELLEMZŐI
A lakásba a kapualjból egy külön bejáraton keresztül juthatunk be, melynek a földszintjén találjuk az előszobát és egy kisebb kamrát.
Innen egy tágas, világos lépcsőn érkezünk az emeletre, ahol étkező, erkélykapcsolatos konyha, 2 hálószoba és fürdőszoba fogad minket. Korábban az egyik szoba ketté volt választva, igény szerint ez az állapot visszaállítható.
Illetve, a lakáshoz tartozó 68 m2- es padlástér beépítésével, további helyiségek nyerhetőek.
Délkeleti tájolásának köszönhetően a lakás szinte egész nap napfényben úszik, melynek ablakaiból és erkélyéről szép kilátás nyílik a Lőverek dombjaira.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
Műanyag nyílászárói 2 rétegű üvegezésűek. Fűtését egy régebbi, de hibátlanul működő gáz kazán biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

EXTRÁK
A padlástéren kívül a lakáshoz tartozik 16 m2- es pince, 5 m2 tároló, és a társasház udvarán egy 18 m2- es szerszám tároló/ gépkocsibeálló is.

UDVAR
A lakás kizárólagos használatában van 118 m2- es udvarrész, melyet gyümölcsfák gazdagítanak. Az öntözésről egy ásott kút kezeskedik.

LOKÁCIÓ
A lakás egy igazán kedvelt részen helyezkedik el. Infrastruktúra szempontjából nagyon jó. Sétatávolságra rengeteg látnivaló és kikapcsolódási lehetőség van. A Deák tér Európa második leghosszabb tere, ahol a felújítás során kulturált játszótér, kávézók és éttermek is kialakításra kerültek. A napi bevásárlás több kisebb-nagyobb közértben oldható meg, amelyek akár rövid sétával is elérhetőek. Tömegközlekedéssel is nagyon egyszerűen megközelíthető.
A helyijáratos buszmegálló 50 méter, a vasútállomás 800 méterre található.

Ha szeretné megtekinteni, vagy kérdése lenne, várom hívását!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024