Eladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobásEladó, Kőszeg, 6 szobás
Eladó, Kőszeg, 6 szobás
70 000 000 Ft
343,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó, Kőszeg, 6 szobás
Eladó, Kőszeg, 6 szobás
70 M Ft
343,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9621
ReferensKozicsné Balkó Anikó
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Kőszeg, 6 szobás

204 m2alapterület
6szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kőszegen nagy méretű, földszinti, társasházi lakást kínálok megvételre! A kertkapcsolatos otthon két generáció együtt élésére is abszolút alkalmas, külön bejárattal megoldott. A jól elkülöníthető két lakrész lehetőséget ad a turisztikailag rendkívül népszerű kisvárosban akár fizetővendég-szobák kialakítására is.

A lakásban a konyha-étkező valamint a nappali nagy méretükből adódóan a közös családi programok remek színhelye lehet. A műanyag ablakok hang- és hőszigeteltek, az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik. Hangulatos, fedett terasz tartozik a lakáshoz, amely a társasház udvarára nyílik, ahol még egy kisméretű kert is a tulajdonosok használatában van. A leendő tulajdonosnak a lakással együtt egy zárt garázs is a birtokába kerül, de a házhoz tartozó nagy méretű, rendezett, zárt udvaron további parkolási lehetőség is biztosított.
Az társasház elhelyezkedésének köszönhetően - akár gyalogosan is - hamar Kőszeg belvárosába juthatunk!Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

eladó ingatlan Kőszeg
eladó lakás Kőszeg

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024