Eladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobásEladó, Komló, 2 szobás
Eladó, Komló, 2 szobás
13 490 000 Ft
254,5 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó, Komló, 2 szobás
Eladó, Komló, 2 szobás
13,5 M Ft
254,5 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 625 2456
ReferensT
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Komló, 2 szobás

53 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Engedd meg, hogy bemutassuk ezt a kiváló adottságú, 53 négyzetméteres lakást, mely központi helyen, Komló szívében, a Petőfi tér közvetlen közelében vár új tulajdonosára!

Az ingatlan az épület második emeletén helyezkedik el, mely tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretik a városi lüktetést, de nem vágynak a felső emeletekre.
A lakás két szobával rendelkezik, mely korszerű, műanyag külső nyílászárókkal van felszerelve, így kimagasló energetikai hatásfoka a téli hónapokban csökkentett fűtésszámlát eredményez. A lakás többi része felújításra vár és csak arra, hogy saját igényeire szabja az ingatlant.

Extra kényelem, hogy a lakáshoz tartozik egy saját tároló a pincében, valamint egy jól hasznosítható kamra is van a lakásban.

A lakás közelsége a városi szolgáltatásokhoz, így a Tesco és Lidl, valamint a központi közlekedési csomóponthoz teszi igazán vonzóvá ezt az ingatlant. Meghatározott elhelyezkedése komló legfrekventáltabb helyének tekinthető, így a környező élelmiszerboltok, üzletek, kávézók és éttermek mindössze néhány perc sétára találhatóak.

Ne halogassa, látogasson el és tekintse meg az ingatlant személyesen!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024