Eladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobásEladó lakás Debrecen, 3 szobás
Eladó lakás Debrecen, 3 szobás
35 900 000 Ft
543,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Debrecen, 3 szobás
Eladó lakás Debrecen, 3 szobás
35,9 M Ft
543,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Debrecen, 3 szobás

66 m2alapterület
3szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tócóskerti városrészben, parkkal körbe vett lépcsőházban, a Tócóskert téren, 66 m2-es, 2+1 szobás, egylégterű konyha és étkezős, tizedik emeleti, erkélyes, mértfűtéses, bármikor birtokba vehető lakás eladó.

A környék végtelenül kényelmes, papucsban le lehet szaladni a térre a zöldségeshez, élelmiszerboltba, bioboltba, gyógyszertárba és még sorolhatnánk. Kicsit arrébb van az Aldi, a Penny, pár perces séta távolságban a Spar és a Lidl. Óvoda és iskola szó szerint látótávolságban.

Ami szintén az előnyök közé sorolandó, hogy autóval biztosan lehet mindig parkolót találni, mivel a közelmúltban egy nagy területű parkoló lett kialakítva pluszban.

A lépcsőház melletti, körüli nagy területű parkban a gyerekek kedvükre, és biztonsággal játszhatnak, és a családi kedvencek is kirohangálhatják magukat.

A lépcsőház tiszta, rendezett, két liftes. Az eladásra kínált lakás zárt folyosóról nyílik, másik három lakás társaságában.

A 66 m2-es lakótér kimondottan tágas, központi helyiségként egyértelműen az egy légtérbe nyitott konyha és étkező szolgál. Besorolás szerint kettő egész és egy félszoba van, azonban a legkisebb szoba is tágas, az új szabványok szerint abszolút egész szobának tekinthető. Funkcióját tekintve most gardróbszobaként funkcionál, azonban ha valakinek bármi más célra lenne szükséges, akkor a szekrények a többi szobába eloszthatóak, beépíthetőek.

A legnagyobb szobából nyílik az erkély, honnan pazar kilátás nyílik a város legnyugatabbi területeire. A közlekedőből nyílik a fürdő és külön a WC.

Minden külső nyílászáró műanyag, hőszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Köszönhetően a nagyméretű ablakoknak, minden helyiség szép világos.

A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a közös költség 9.900 Ft., a téli hőszolgáltatói díj 17-18.000 Ft. körül mozog, amiből jelentős összeget térít vissza a szolgáltató a szezonvégi elszámolást követően.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, egy tulajdonosa van, a tulajdoni lap tehermentes. Birtokba adás bármikor megtörténhet, a lakás végső kiürítése már folyamatban van.

A meghirdetett ár megállapodás tárgyát képezi!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 10.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022