Eladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobásEladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobás
Eladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobás
20 000 000 Ft
800 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobás
Eladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobás
20 M Ft
800 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 931 1555
ReferensRencsevics Mária
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Pacsirtatelepen, a Királyhágó utcában 7-ben, 1 szobás

25 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ÚJSZERŰ, TÉGLA lakás már 20 M Ft-ért! A környék RENDEZETT, szép környezetben, kertvárosias.
De ha TÖBBEN szeretnének egy helyre, mégis KÜLÖN lakásba költözni, akkoris Önnek szól ez hirdetés.

A XX. kerületben egy teljes körű: külső és belső felújítás alatt álló, 186 m2-es, kétszintes betonfödémes, SZIGETELT lakóházban, rendezett udvarral, KÖZÖSSÉGI kerttel, használati megosztással 7 lakás került kialakításra.

EMELET 7. sz lakás 1 szoba, 24,5 m2 - ez a hirdetett lakás

Még elérhető lakások:

FÖLDSZINT 1. sz lakás 1,5 szoba, 35 m2
FÖLDSZINT 2. sz lakás 1,5 szoba, 30 m2
FÖLDSZINT 3. sz lakás 1,5 szoba, 29 m2
EMELET 4. sz lakás 1 szoba, 24,5 m2–
EMELET 5. sz lakás 1 szoba, 22 m2
EMELET 6. sz lakás 1 szoba, 22 m2


MŰSZAKI TARTALOM:
Az épület teljes felújítás alatt áll:
Az épület födémjének cseréje, a külső hőszigetelése és homlokzati vakolása mellett az udvar díszburkolatot kap, a kertet parkosítják, új lépcső kerül kialakításra.
A nyílászárók műanyag szerkezetűek, az ablakok 3 cellás üveggel ellátottak. Új, modern burkolatok, szaniterek, csaptelepek, villanykapcsolók, stb. kerülnek beépítésre. A fűtést elektromos fűtőpanel biztosítja. A fürdőben zuhanykabin, mosdó, törölköző szárító, monoblokkos WC kerül beépítésre. A részletes műszaki leírás az adásvételi szerződés melléklete.

A várható átadási idő: 2024. augusztus

Amennyiben még az elkészülés előtt vásárolja meg az ingatlan, értékegyeztetés alapján lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is.

REFERENCIA
A felújítási munkák garanciával történnek. A vállalkozó korábbi elkészült munkáiról készült fotók is szerepelnek a képek között.

KÖRNYEZET
Az ingatlan Pesterzsébet kertvárosias részén található.

KÖZLEKEDÉS
A közlekedés kiváló: a 2B villamossal átszállás nélkül elérhető a belváros, de itt jár az 52-es is. A 36 és 135-ös buszok mellett a 966-os éjszakai járat is pár perc alatt elérhető.

FINANSZÍROZÁS
Az ingatlan tehermentes. Foglaló megfizetésével az adásvételi szerződés megköthető. Az ingatlan rendelkezik ügyvéd által készített használati megállapodással, így hitellel is megvásárolható.

KAPCSOLAT
Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom megtisztelő hívását - akár hétvégén is.

  • komfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024