Budapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadva
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva
47 000 000 Ft
959,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva
47 M Ft
959,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 402 4029
ReferensVas Edit
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva

49 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

*** NAPFÉNYES, ERKÉLYES, 2 SZOBÁS (külön nyíló 22nm és 11nm-es) LAKÁS az Örs vezér térnél ELADÓ! ***
Elképzelte az ideális otthont? Lehet, hogy megtalálta? Hadd mutassam be ezt a nagyszerű lehetőséget!
A lakás, frekventált helyen, a XIV. kerület Rákosfalva városrészén - mindössze néhány lépésre az IKEA áruháztól található, ahol a mindennapi élet könnyedséggel összekapcsolódik a nyugodt környezettel.
A 49 m2-es, 7. emeleti, 2 külön nyíló szobás, fürdőszoba és WC helyiségekből álló lakás egy 43 lakásos, szigetelt homlokzatú, panelszerkezetű társasházi épületben található. Az ingatlan jó műszaki állapotú, amely garantálja a rendkívül hosszú távú komfortérzetet. A fűtést és használati melegvizet távhő biztosítja, radiátoros hőleadással. A lakásban az évek folyamán folyamatos felújítások történtek, pl. nyílászáró és bejárati ajtó csere, villanyhálózat korszerűsítés. Az ablakok az épület előtti parkra és játszótérre nyílnak. A lakóközösség csendes és összetartó. A társasháznak tartozása nincs, a felújítási alapot minden évben korszerűsítésre fordítja. Ennek keretében valósult meg a földszinten elhelyezett kamera és infopanel.

Az ingatlan közelében megtalálható felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, óvoda és bölcsőde. Ha pedig vásárolni szeretne, akkor sem kell messzire mennie. A kereskedelmi egységek ? ÁRKÁD és SUGÁR Üzletközpontok - mindössze 200 méteren belül helyezkednek el.
Ez lakás, mint saját élettér, mint befektetés egyaránt kiváló lehetőség!
Megfelelő lehet az ajánlat Önnek? Kérem hívjon, akár hétvégén is!
Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Amennyiben a vételár a kérdés, és úgy gondolja még nincs meg az összeg a leendő új otthonra lehet, hogy még is rendelkezésére áll a vételár csak még Ön nem is tudja? Tisztában van valóban az anyagi lehetőségeivel? Az áthidaló megoldásokkal? Esetleg csak az az akadály, hogy nem adta el még a saját ingatlanját? Nem gond, a tulajdonosaink, eladóink szívesen megvárják Önt, segítünk a gyors értékesítésben is. Ne maradjon le a vételről, ha már megtalálta a megfelelő új otthont! Szolgáltatásunk ingyenes, kizárólag sikeres értékesítés esetén van megbízási díj fizetési kötelezettség. A vevők is nálunk vannak és lehet az Ön ingatlanjára várnak?! Tudjon meg erről is többet, hívjon bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024