Új építésű
Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.
Új építésű
Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.
72 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.
Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.
72,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 477 4288
ReferensPári Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület Kucsma utca 9.

71 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Ez a 24 lakásos + 1 irodából álló Társasházi projektünk a XIII. kerületben a Kucsma u. 7-9. szám alatti ingatlanon kerül megvalósításra.

A Projekt kezdése: 2022. I. negyedév

A Projekt várható műszaki befejezése: 2023. III. negyedév

Használatbavételi engedély várhatóan: 2023. IV. negyedév

A társasház kettő épületegyüttesből valósul meg, egyik épület pince, földszint + 4 szintes, a másik épület pince, földszint+ 3 szintes lesz melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A Társasház mindkét épületében a pinceszinten található parkolóktól a legfelső emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.

A környezettudatosság jegyben kettő korszakoltó beruházás is megvalósításra kerül. Ezek közül az egyik a napkollektorral támogatott fűtési rendszer, mely lehetővé teszi, hogy napsütéses időben a használati melegvíz 75%-a pusztán napenergiából kerüljön biztosításra. Másrészt az épületek tetején zöldtető kap helyet, mely többek között humán értéket teremt továbbá ökológiai jelentőséggel is bír, tovább emelve a környezetünk és életterünk színvonalát.

A társasházban 37 m2-től 100 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat a belvároshoz közel, az egyszobás lakástól a 4 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

Eddigi beruházásainkhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományainkat folytatva kínálunk otthonteremtési lehetőséget, az alkalmazott technológiák egyre modernebb színvonalával.

Helyszín, környezet és infrastruktúra leírása:

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A Kucsma utca kertvárosi hangulata, zöldövezeti környezete és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani a Kucsma u. 7-9. sz. alatt megépülő társasházba beköltöző leendő lakóknak. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness vagy a méltán híres Vanilin és Kunyhó cukrászda.

Hitel, CSOK:

Lakásaink alkalmasak CSOK igénybe vételére. Vevőink részére teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítunk. (CSOK igényléssel együtt).

Legtöbb lakásunk alkalmas a 2,5 %-os kamatozású MNB zöldhitel igénybevételére.

  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023