40 000 000 Ft
816,3 E Ft/m2
  • Térkép
40 M Ft
816,3 E Ft/m2
  • Térkép
+36 20 528 3619
magánszemélyBabákné Szabó Erzsébet
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Kruspér utca

49 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Közepes állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Műegyetemnél 2 szobás lakás eladó
A téglaépítésű polgári társasház, Lágymányoson, a Műszaki Egyetem közvetlen szomszédságában, a Kruspér utcában található.
A lakásban egy 17, és egy 15 nm-es parkettás szoba, egy 6nm-es étkező, egy 3,6nm-es részben galériázott konyha, fürdőszoba és egy WC található A 3,6 m-es belmagasság lehetővé teszi a galéria kiépítését. A közös költség 14000 Ft, ami magába foglalja a vízfogyasztást és az általános költségeket. A lakás fűtése csempekályhába szerelt gázzal történik.
Az épület körfolyosós, a lakás előtt csak egy család közlekedik.
A lakás az ház felső, napos emeletén található, délután a két szoba és étkező tágas ablakain besüt a nap, ami nagyon hangulatossá teszi azt. A házban rendezett lakóközösség él, akik folyamatosan rendben tartják környezetüket. A diákokat szüleik biztonságban tudhatják ebben a környezetben.
Az épület óriási előnye, hogy roppant csendes mellékutcában van, de pár perces séta után mára XI. kerület legfontosabb csomópontjaiba jutunk. Gellért tér, Móricz Zsigmond körtér, Újbuda központ Bartók Béla út, Karinthy Frigyes út, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint az ELTE campusa is pár perc sétával elérhető. Minden bizonnyal ez a XI. kerület egyik legjobb közlekedési eszközökkel ellátott helye. Közelben megy a 4-es 6-os, 19-es, 41-es, 47-es, 49-es, 56-os villamos; 33-as, 133E-s, 153-as, 212-es. busz és a 4-es metró
A házban rendezett lakóközösség él, akik folyamatosan rendben tartják környezetüket. A diákokat szüleik biztonságban tudhatják ebben a környezetben.

  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • délnyugati tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021