Alacsony rezsi
Eladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobás
Alacsony rezsi
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
92 900 000 Ft
948 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
92,9 M Ft
948 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
30 658 7716
ReferensWeiner József
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás

98 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest egyik főterén vált eladóvá ez a 3 szobás, igazi nagypolgári hangulatot árasztó, tágas, délkeleti tájolású lakás.
Az Oktogon kialakulásával egyidejűleg készült el a patinás épület. Lakói által azóta is becsben tartott, felújított és folyamatosan karbantartott, pincétől a padlásig.
A lakás a zárt lépcsőházból nyílik. A kétszárnyú bejárati ajtón belépve az előszobába jutunk. Innen jobbra a mellékhelyiség, balra a konyha található, majd tovább haladva az ablakos fürdőszoba. Az előszobából szemközt nyílik a tágas nappali; 37 nm-es alapterülete vetekszik egy garzonlakás méretével. A nappaliból a középső szobába jutunk (19 nm), innen pedig a jelenleg hálószobaként funkcionáló belső szobába (20 nm), mely a fürdőszobával kapcsolatos - ekképpen válik átjárhatóvá a lakás. A hatalmas ablakok révén az ingatlan egész nap fényárban úszik.
A szobák és az előszoba padozata halszálkás parketta, a mellékhelyiségeket kerámia járólappal burkolták.
A közös költség 40 Ft/nm, mindössze 3.920 Ft/hó, köszönhetően a társasház gazdálkodásának és anyagi helyzetének. A fenntartási költsége ennek a hatalmas lakásnak rendkívül alacsony!
A villany, víz és gázfogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.
A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es száraz pincehelyiség, valamint egy kizárólagos használatú 2 nm-es tároló az emeleten.
Az M1 metro, 4-6-os villamos, 105-ös, 178-as busz a ház előtt áll meg, így jó szívvel ajánlható a lakás rendelőnek, irodának, szépségszalonnak, cégközpontnak. Központi elhelyezkedése, könnyű megközelíthetősége folytán gyorsan bérbe is adható.
Közvetlen közelben minden megtalálható, ami a nagyvárosi élethez szükséges: parkok, boltok, vásárcsarnok, pláza, éttermek, kávéházak, edzőtermek, múzeumok, színházak, mozik, Operaház, Zeneakadémia, bankok, posták, orvosi rendelők.
Kerületi állandó lakosoknak a parkolás a környező utcákban ingyenes.
A lakás tehermentes, 1/1 tulajdoni hányadú, rugalmasan megtekinthető, rövid időn belül költözhető.
A lakásról bemutató videó itt található: https://www.youtube.com/watch?v=QQjg64TyNQM

  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022