Budapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteres
80 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteres
80 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensLotus House
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a II. kerületben, Újlak és Szemlőhegy határán, csendes mellékutcájában található, kellemes kisvárosias környezetben. A környék közlekedése infrastruktúrája kiváló. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közeli Bécsi úton, és a Lajos utcában több villamos/buszjárat is közlekedik (17, 19, 41-es villamos és a 29, 111, 9, 109, 65, 165-ös busz), melyekkel vagy Óbuda központjához, a Flórián térhez, vagy Buda főbb csomópontjaihoz érhetünk el (Margit híd budai hídfő, Batthyány tér, Gellért tér, stb.). A néhány sarokra lévő Kolosy üzletházban sokféle üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésünkre, és a néhány villamosmegállónyira lévő Flórián üzletház, vagy a Bécsi úti Stop Shop is kiváló vásárlási lehetőséget kínál. Az itt lakók pihentető sétákat tehetnek a csendes, hangulatos mellékutcákon, a Bécsi út forgalomcsillapított részén, de a közeli Amfiteátrum és a Dunapart is jó kikapcsolódást biztosít. Kicsit hosszabb túrával a Hármashatárhegy is megközelíthető. Sportolásra a közeli Panoráma Sportközpont is jó lehetőségeket kínál. Éttermek, szórakozóhelyek tucatja érhető el gyalogosan rövid idő alatt. Iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind-mind található a közelben. A környék tiszta, jó levegőjű, hangulatos sétákra is kiválóan alkalmas.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület a múlt század közepén épült, négylakásos, sátortetős épület. A házban minden szinten egy lakás kapott helyet. Az épület karbantartott, a tető 2023-ban került felújításra, míg a víz főnyomócső 2024-ben újult meg. A ház alsó szintjén egy lakás, valamint a tárolók kaptak helyet. A ház mögötti gondozott kert közös használatú.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület félemeletén található és a lépcsőházból nyílik. Megújult már a víz- és csatornacső, de az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént már. Megújultak a hidegburkolatok is és a konya is kb. 10 éve, azóta is kitűnő állapotban vannak. A szaniterek két éve kerültek beépítésre. A lakás azóta részlegesen volt csak használatban, nagyon szép állapotban van.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, ahonnan jobbra a konyha, fürdő, balra a nagyszoba, míg egyenesen a kisebb közelíthető meg. A konyha használatát kamra is segíti. Itt a konyhában került kialakításra a mosógép csatlakoztatási lehetőség is. A fürdőben nagyméretű zuhany szolgálja a kényelmet, ezen kívül mosdó, WC található benne és a kazán is itt kapott helyet. A lakás egyik nagy előnye, hogy minden helyisége ablakos, így kényelmesen, jó szellőztethető. A kisebb szobához kapcsolódó erkély a ház zöld kertjére néz, tökéles egy-egy fárasztó nap utáni pihenésre. A nagyteljesítményű klíma az előszobában van, így szükség esetén az egész lakást le tudja hűteni. A lakás akár alakítható, a konyha áthelyezésével még egy jó méretű szoba is megvalósítható.
A lakás jól berendezhető, hangulatos terekkel várja új lakóját. Akár azonnal költözhető, jelenleg nem lakott.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 65nm. A szobák 26,5nm és 14,5nm nagyságúak, az erkély 1,8nm, míg a konyha 8,9nm.
Belmagasság: 3m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra nem került még felszerelésre, de a lehetőség adott rá. A nyílászárókon redőny, roló is segíti a kívánt hőmérséklet elérését. Kiépített a riasztórendszer is.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 29eFt, amely magában foglalja jelenleg még a korlátlan vízfogyasztást is, a közös képviselő, takarítás, szemétszállítás díját és a felújítási alapot. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul, az eddigi használat mellett alacsony fogyasztással volt komfortosan üzemeltethető a lakás.
TÁROLÓ:
A lakáshoz a ház alsó részében egy kiválóan használható, zárható, száraz tárolóhelyiség tartozik, amely 6,6nm
PARKOLÁS:
Parkolni az utcán lehet fizető övezetben, kényelmesen, illetve a közeli környéken több zárt parkolóban is van beálló-bérlési lehetőség. Kerületi lakosoknak éves parkolómatricával szinte ingyenes a parkolás.

Irányára: 80 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024