Eladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcábanEladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcában
Eladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcában
19 900 000 Ft
159,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcában
Eladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcában
19,9 M Ft
159,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 637 2616
ReferensKazup Gábor
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó 3+1 szobás Sárospatak a Németh László utcában

125 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1287 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egyben vagy külön is egy per és tehermentes összkomfortos ikerház, Sárospatak Bodroghalászi részén. Két külön lakrészből álló ingatlannal gazdálkodhatunk. Bérbe adhatjuk, Üdülhetünk vagy üdültethetünk. Akár össze is nyitható egy lakóháznak is.
Az összesen 3-rom +1 félszobás ikerház 1993-romban épült, szilikátból ésújszerű. Telek nagysága 1287m3. A z ikerház egy fűtésürendszerről működik ,ami lehet gáz-cirkó vagy vegyes tüzelésű kazánnal.Külön külön 62,5m2 összesen a két ikerház 125m2. Szép környezetben helyezkedik el nem túl messze a Bodrog folyótól. A hely csendes nyugodt és biztonságos. A buszmegálló csak néhány percnyi séta. Rendelő intézet és a vasút állomás is csak 5-perc autóval. A környezete és az utcája is szépen rendezett lakóövezetben helyezkedik el.Kiváló választás fiatal párok részére is , és azoknak is akik turizmussal akarnak pénzt keresni. A sárospataki strandfürdő nyáron vonzza a turistákat, és a Zempléni hegyek és azok várainak kastélyainak látnivalói, no meg a Sátoraljaújhelyi kalandpark ami innen csak 15-perc járművel. Helyileg a Végardón lehet lovagolni, a Bodrog folyón és a közeli tavakon pedig horgászni vagy vizitúrázni.

Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek és CSOK az OTP hátterével irodánkban.
Kérdéseikre szívesen válaszolok a hétvégén is:
Érdeklődni: Kazup Gábor

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021