Budapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobás
Budapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobás
119 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobás
Budapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobás
119,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest új építésű ikerház eladó, Nagytétényen, 4 szobás

104 m2alapterület
4szoba
Új építésű
500 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XXII. kerületében eladó két gyönyörű ikerházfél és egy önálló családi ház!

Lakásonként 90 m2 nettó lakóterület + terasz, erkély, 500 m2-es saját telekrész!

Céges építkezés, CSOK + CSOK hitel, áfa visszatérítés és vagyonszerzési illetékmentesség igényelhető.

Ez az ikerház 1. számú lakása.

Helyiségek:
Előszoba 6,8 m2
Fürdőszoba 5,5 m2
Nappali 18,7 m2
Konyha 7,2 m2
Szoba 10,5 m2
Tároló 1 m2
Terasz 16,8 m2
Lépcsőház 3,5 m2
Közlekedő 3,4 m2
Szoba 16 m2
Szoba 13,9 m2
Fürdőszoba 4 m2
Erkély 9,7 m2

A lakóterek tervezése átgondolt, kivitelezése hibátlan. A jó tájolású és magas felszereltségű, modern megjelenésű lakásokhoz földszinti teraszok, emeleti erkélyek, illetve saját használatú privát kertek is kapcsolódnak, valamint megfelelnek a 2023-es energetikai követelményeknek, hőszivattyús technológiával készítik a használati meleg vizet, valamint padló és mennyezet fűtésen keresztül biztosítják télen a fűtést és nyári időszakban a hűtést!

Nincs gáz!
Épületenergetikai jellemző: 88.18 kWh/m2/év, BB energetikai besorolás

A burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint választhatók, a kivitelező egy tapasztalt, megbízható cég, a közelben él és dolgozik.

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik átadása 2023. nyár-őszén várható.

Elektromos redőny, központi porszívó és riasztó előkészítéssel.


A közelben számos szolgáltatás (iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, bolt) és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes, kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, busz- és vonatállomás pár perc séta távolságra van.
Az M0 viszonylag közel van, de nem igazán zavaró, az egész környék lakott.
3db lakás lesz egy telken, ez az ikerház és egy önálló ház, mindháromnak 500 m2 telekterülete lesz. Ez a bal oldali ikerlakás.
A képek között szerepelnek referencia- és látványképek is.
M237123
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024