Új Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteresÚj Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteresÚj Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteresÚj Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteresÚj Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteresÚj Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteresÚj Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteres
Új Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteres
149 000 000 Ft
980,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteres
Új Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteres
149 M Ft
980,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó ikerház
Új Építésű eladó ikerház, Budapest, Rákoshegyen, 152 négyzetméteres

152 m2alapterület
4 és fél szoba
Új építésű
975 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten, a 17. kerület kertvárosi részén, luxus ikerház mind a két fele eladó.
A lakás nettó alapterülete 152,34 nm-es, két szinten 4 hálószoba, nappali étkezővel, konyhával, 3 fürdőszoba, előtér, közlekedő, gardrób, az alsó és a felső szinten egy-egy nagy terasz kerül kialakításra és egy tágas garázs, ahol gépészet is helyet kap. A telek mérete 184,8 nm.
Az ikerházak, csak a garázsnál találkoznak. Megbízható kivitelező által épített, magas műszaki tartalommal rendelkező lakások 2023. október végén kerülnek átadásra.
A ház napelemekkel felszerelt, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerrel, meleg vízellátással, mindenhol padlófűtés biztosítja a meleget, a hűtés a mennyezetbe lesz beépítve, kivéve a vizes helyiségekben.
A tégla építésű ház, 15 cm-es grafitos szigetelést kap, többrétegű hang és hőszigetelt nyílászárók kerülnek beépítésre, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval.
A belsőterek még igény szerint kialakíthatóak, a hideg és a melegburkolatok 5000 Ft/nm-es áron választhatóak. Riasztó előkészítése megtörténik, a lakások kerítéssel kerülnek elválasztásra.
Csendes környéken megtalálható luxus ikerház, energia takarékos otthon, ami csak Önre és családjára vár.
Kiváló infrastruktúrával rendelkező környék, minden a közelben.
Minden a közelben megtalálható, vásárlási lehetőség, bank, iskola, óvoda, gyógyszertár, 10 perc a keresztúri piac. Közlekedés szempontjából is tökéletes, vonatállomás 5 perc gyalog, busz 2 perc sétára. Vonattal 12 perc a Keleti Pályaudvar.
M234224
Ez az utcafronti (1-es) lakás.
A garázsban is lesz padlófűtés és ide kerül a gépészet is. A garázs tetején lesz egy hatalmas terasz, ami fallal el lesz választva a szomszéd teraszától. Tereprendezést a kivitelező megcsinálja. Extrák: Elektromos redőny, riasztó, légcserélő, szúnyogháló. Társasházzá lesz alakítva. Várható átadás: 2023. 10. 30. 10 % a foglaló és 30% az első vételár részlet, tehát 40% a szerződéskötéskor.
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024