Budapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladóBudapest 6+1 szobás ikerház eladó
Budapest 6+1 szobás ikerház eladó
204 999 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest 6+1 szobás ikerház eladó
Budapest 6+1 szobás ikerház eladó
205 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 718 3820
ReferensBékési Katalin
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest 6+1 szobás ikerház eladó

143 m2alapterület
6 és fél szoba
Újszerű állapotú
600 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Egyedülálló lehetőség az igazi nagycsaládos élethez!

Budapest szívében, a történelmi II/A. kerület széphalmi részén, a Hidegkúti úton található, ez a modern családi otthon. Az ingatlan teljesen levált az elektromos hálózatról a megvalósult napelem pályázatnak köszönhetően, így környezetbarát és költséghatékony.

A tágas 1250 nm-es telken 2021-ben egy kétlakásos eltolással ikerház épült. Ez a lakás 143 nm-es nettó lakóterülettel rendelkezik, mely nappali és hat különnyíló szobából áll, belső kétszintes kialakítású, saját, kizárólagos 231 nm használatú kerttel, a felső szinten + 7 nm erkély, alsó szinten + 20 nm terasz. Egyedülálló kertvárosi élmény várja az új lakókat. Az épület magas színvonalú kivitelezése, a modern energiahatékony megoldások és a kényelmes elrendezés mind azt szolgálják, hogy ez a lakás tökéletes otthona legyen egy nagy családnak.

Az energetikai hatékonyságot szolgálják a 3 rétegű borovi fenyő hő- és hangszigetelt nyílászárók, a hőszivattyús fűtésrendszer, és a padló- és mennyezetfűtés. Az ingatlan korszerű felszereltsége, a minőségi anyagok és a modern technológia mind azt szolgálják, hogy otthona minden szempontból kivételes legyen.

A kert is magában foglal egyedi kialakításokat, mint például a vakondháló, a mediterrán gyepszőnyeg, és a telepített öntözőrendszer. Ezenkívül a házhoz tartozik egy kétállásos mobilgarázs és egy külön területen elhelyezett kutya kennel.

Tömegközlekedés: Busz: 57; 64; 64A; 164; 264; Hűvösvölgy, onnan a belváros irányába villamos: 56; 56A; 61; 59, Éjszakai busz 956.

Ezen a csodálatos helyen az infrastruktúra valóban tökéletes. A közelben található egy kiváló francia iskola, amely ideális lehetőséget kínál a gyerekek oktatására. Ha az amerikai iskola iránt érdeklődik, ne aggódjon, mert Nagykovácsiban, mely közel van, az is könnyen elérhető. A Klebelsberg közösségi ház mindössze pár percre van, így könnyedén részt vehet különböző közösségi eseményeken és programokon.

A Széphalom bevásárlóközpont mindössze 2 percnyi távolságra van, így könnyen beszerezhető minden, amire szüksége van, anélkül, hogy messzire kellene mennie. A Gyarmati uszoda is könnyen elérhető, mindössze 10 percnyi sétára van, így könnyedén élvezheti a sport és a rekreáció előnyeit.

Az infrastruktúra további részei sem hagyhatók figyelmen kívül: általános iskola, orvosi rendelő és még egy Waldorf iskola is a közelben találhatók. Mindezek együtt teszik ezt a helyet ideálissá, ahol mindennapi élete kényelmes és könnyű lesz. Élvezze az itt élés minden előnyét, és éljen egy olyan helyen, ahol minden a közelében van!

Az ingatlan ideális választás nagycsaládosoknak, akik szeretnék élvezni a modern és környezetbarát életmódot, miközben kényelmes és stílusos otthonban élnek. Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható, tehermentes!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a saját igazi nagycsaládos otthonához!

Hívjon most, az ingatlan rugalmasan megtekinthető, kulcs nálam!

Irányár: 205 MFt
Refszám: 9694

Hívjon bizalommal a megadott számon!
Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.
Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.
Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024