Zalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladóZalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladó
Zalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladó
81 900 000 Ft
998,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Zalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladó
Zalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladó
81,9 M Ft
998,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 227 6446
ReferensKontler Patr
Telefonálok

Eladó ikerház
Zalaegerszeg 3 szobás új építésű ikerház eladó

82 m2alapterület
3szoba
Új építésű
150 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

BABÉR Lakópark - egyszintes házakból álló, családias projekt az Ebergényi úton

Új építésű, egyszintes AA energetikai osztályú, hőszivattyús fűtésű lakóházak!

A 2023-ban indult fejlesztés egy közel 1,5 hektáros területen valósul meg. A projekt keretein belül egyszintes, kulcsrakész ikerházak épülnek, családi házas környezetben, a belváros közelében. Az Ebergényi út felől 5 db 2 lakásos lakóépület kerül kialakításra, lakásonként 1 garázzsal és 1 autóbeállóval, így minden lakóházhoz 2 db autóbeálló tartozik. Minden ház saját használatú, élhető, a városi élethez mérten, ideális méretű, 400 m2 körüli telekrésszel rendelkezik.

A teljes, fejlesztés alatti terület belső, hátsó része, két saját, közforgalomtól elzárt magánúttal kerül feltárásra, innen lesznek megközelíthetők a további ikerházak. A belső részeken épülő házakhoz is 2 db parkoló tartozik, igény esetén az előre kijelölt helyeken garázs is vásárolható, de ebben az esetben is 2 gépkocsi beálló tartozik minden lakóházhoz. A lakóházak egyetlen közös fallal sem rendelkeznek, a házak között dupla fal épül, minden ház külön szerkezetű.

A projekt építése folyamatos ütemben zajlik, az igényeknek megfelelően. Az I. ütemben az Ebergényi út felőli házak épülnek, majd azt követően kerül kialakításra a két magánút és a belső lakóépületek.

A házak 3 típus alapján készülnek, nappali + 2, nappali + 3 és nappali + 4 szobás épületek közül lehet választani.

A műszaki tartalom kialakításánál a fő szempont az energiatakarékosság, az alacsony rezsi és a jól funkcionáló alaprajzi kialakítás volt a cél.

A ház teljes külső és belső falazata XELLA rendszerből épül, a külső falvastagság 45 cm!! YTONG Lambda tégla a falazat hőtechnikai tényezője megfelel a 15 cm-es hőszigeteléssel épülő tégla lakóházaknak, viszont ezesetben nem kerül a falazatra külön külső hőszigetelés, így az épület légtechnikája jobb, természetesebb. (Igény esetén a ház hagyományos módon, tégla + hőszigeteléssel is készülhet.) A födém LEIER vasbeton födém lesz, belül a teljes lakórészben gipszkarton álmennyezettel. A lakóházak 22 fokos hajlásszögű nyeregtetők, Terrán Zenit cserépfedéssel. A külső nyílászárók 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű nyílászárók.

A házak fűtése lakásonként egyedi, minden házhoz, külön független rendszer készül. A fűtést és a melegvizet a prémium hőszivattyú márka, a PANASONIC levegő-víz rendszere biztosítja, a hőleadás valamennyi helyiségben padlófűtés lesz. Minden lakásban készül klíma előkészítés, így igény esetén, akár később, beköltözés után is, bontás nélkül telepíthető lesz.

Amennyiben fontos Önnek az energiahatékonyság és városi élethez mérten szellős beépítés, az egységes külső megjelenés és kellemes környezet, akkor várjuk érdeklődését.

Bővebb információkkal, műszaki részletekkel, fizetési ütemtervvel várjuk irodánkban, ahol egy személyes találkozó keretében bővebb betekintést adunk a projekt és az egyes épületek részleteit illetően!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024