Pécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi útonPécs eladó ikerház a Mohácsi úton
Pécs eladó ikerház a Mohácsi úton
27 500 000 Ft
381,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Pécs eladó ikerház a Mohácsi úton
Pécs eladó ikerház a Mohácsi úton
27,5 M Ft
381,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 777 6618
ReferensFeh
Telefonálok

Eladó ikerház
Pécs eladó ikerház a Mohácsi úton

72 m2alapterület
2szoba
állapotú
300 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Pécsett a Mohácsi úton eladó egy 72 m2-es, 2 szobás családi ház, melyben a vízvezeték és villanyvezeték hálózat teljes cseréje megtörtént. Az előszoba, konyha, fürdőszoba járólapozva, a szobák burkolata laminált padlóval burkolva. Az ingatlan melegéről gázkonvektor gondoskodik.
Az OTP Ingatlanpont teljeskörü ügyitézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére. A megvásárolni kívánt ingatlan finanszírozásához Babaváró, kedvezményes hitelkonstrukciókat helyben ingyenesen intézzük. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.
További információkért várom hívását, akár hétvégén is. /M260253/

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024