Csomád 3 szobás új építésű ikerház eladóCsomád 3 szobás új építésű ikerház eladóCsomád 3 szobás új építésű ikerház eladóCsomád 3 szobás új építésű ikerház eladóCsomád 3 szobás új építésű ikerház eladóCsomád 3 szobás új építésű ikerház eladóCsomád 3 szobás új építésű ikerház eladó
Csomád 3 szobás új építésű ikerház eladó
69 900 000 Ft
852,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Csomád 3 szobás új építésű ikerház eladó
Csomád 3 szobás új építésű ikerház eladó
69,9 M Ft
852,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 287 9399
ReferensTolnai Bence
Telefonálok

Eladó ikerház
Csomád 3 szobás új építésű ikerház eladó

82 m2alapterület
3szoba
Új építésű
250 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Azonnal költözhető, árcsökkentett, alkalmi vétel.

ÉPÜLET HELYSZÍNE:
Csomád csendes utcájában található költségmentes, költözhető ingatlan, Budapest központjától 32 km-re. A településen található óvoda és iskola, valamint rengeteg családosoknak szükséges lehetőség. A főút nagyjából 2 perces sétára található az ingatlantól, tömegközlekedés és a központ elérése céljából is kiemelkedő.

ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI:
Az kétszintes, ikerház jellegű ingatlan 2023-ban épült, mely saját kerttel és gépjármű bejáróval rendelkezik. Az ingatlan 82 nm hasznos alapterülettel rendelkezik a 80 nm kertrészben 20 m2-es terasz, valamit gyeppel telepített rész található. A ház északi fekvéséből adódóan a kertész árnyékos, ahol a meleg nyári napokon kiváló lehetőség adódik a szabadidős pihenésre, kerti összejövetelekre stb. A ház fő falai 30 cm-es Porotherm ragasztott téglából épült, valamint 10 cm vastag szigeteléssel van ellátva, műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, a legkorszerűbb szabványoknak megfelelően. A tető ízléses mediterrán tetőcseréppel rendelkezik, mely tökéletes összhangban van a homlokzat külső megjelenésével.

ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI:
Az ingatlan 3 hálószobával, valamint amerikai konyhás nappalival rendelkezik, melyből a kerti rész nyílik. A fürdő és az illemhelyiség elkülönített, dupla komfortos. Egységes, kultúrált belső homlokzat, dizájnos gipszkarton álmennyezet rejtett világításokkal. A fürdőszoba és mellékhelyiség magas igényekre lett célozva, akadálymentes épített zuhanyzóval. A mellékhelyiség kézmosója dizájn okokból nem került felrakásra, jövőbeli tulajdonosának ízlését követve felhelyezhető.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az ingatlan fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtéssel, aminek tarifája 3x16 ah. A monoblokkos Immergas A+++ energiahatékonysággal rendelkező készülék, gépház nélkül ellátja a teljes hőközponti rendelkezést, ez -25°C és +43°C között, takarékos SCOP arány mellett látja el az ingatlant fűtéssel és hűtéssel egyaránt. Jelenlegi padlófűtés tökéletesen kivitelezett, körönként térfogatáram szabályozással, helyiségenkénti szabályozásra és okostermosztátokra felkészítve, hűtésre is használhatóan kivitelezve, megfelelő előremenő hőmérséklet függvényében. Abban az esetben ha mégis ventilációs működést szeretnénk, igény szerint kevés befektetéssel átalakítható, magasoldalfali vagy parapetes fan-coilok fogadására is.

Költségek:
Minimális költségek jellemzik az ingatlan fenntartását.

Parkolás:
Kapubejáró fedetlen gépkocsibeállóval, Ház előtt közterületen.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024