Csévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadvaCsévharaszt, cím nincs megadva
Csévharaszt, cím nincs megadva
54 900 000 Ft
631 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Csévharaszt, cím nincs megadva
Csévharaszt, cím nincs megadva
54,9 M Ft
631 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 505 9660
ReferensSzilágyi Szilvia
Telefonálok

Eladó ikerház
Csévharaszt, cím nincs megadva

87 m2alapterület
4szoba
Új építésű
430 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Újépítésű földszintes, nappali + 3 hálószobás, 87,9 nm-es ikerház-fél Cévharaszton eladó! Jogilag 2 lakásos társasház egyik albetétje lesz.
10M Ft CSOK és 15MFt államilag támogatott kedvezményes, Otthonteremtési hitel igényelhető. A CSOK és a hitel részleteiről, valamint a hitelképességről már megtekintéskor tájékoztatást adunk.
Alapadatok: Átadás: 2023 év vége
A telekre épülő ikerház jobb oldali lakása.
Terasz mérete: 15 nm
Fűtés és használati melegvíz: Hőszivattyús
Klíma: Inverteres Split klímaberendezés
Telekméret (teljes): 860 m2.
Kertrész: elszeparált, 430 nm telek része tartozik az első lakáshoz.
Kocsibeálló: felszíni az árban.
Válasszon kínálatunkból, és számíthat az OTP Ingatlanpont szakmai támogatására a teljes vételi folyamat során az adásvételi szerződéstől a hitelügyintézésen keresztül egészen a kulcsrakész átadásig. A beruházó számos referenciával rendelkezik, melyek a Gyömrő Liget lakóparkban ill. Monorierdőn kerültek átadásra. Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Tudjon meg többet, hívjon bizalommal!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023