Eladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobásEladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobás
Eladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobás
119 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobás
Eladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobás
119,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó új építésű ikerház Nagytétényen, 4 szobás

104 m2alapterület
4szoba
Új építésű
500 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XXII. kerületében eladó két gyönyörű ikerházfél és egy önálló családi ház!

Lakásonként 90 m2 nettó lakóterület + terasz, erkély, 500 m2-es saját telekrész!

Céges építkezés, CSOK + CSOK hitel, áfa visszatérítés és vagyonszerzési illetékmentesség igényelhető.

Ez az ikerház 2. számú lakása.

Helyiségek:
Előszoba 6,8 m2
Fürdőszoba 5,5 m2
Nappali 18,7 m2
Konyha 7,2 m2
Szoba 10,5 m2
Tároló 1 m2
Terasz 16,8 m2
Lépcsőház 3,5 m2
Közlekedő 3,4 m2
Szoba 16 m2
Szoba 13,9 m2
Fürdőszoba 4 m2
Erkély 9,7 m2

A lakóterek tervezése átgondolt, kivitelezése hibátlan. A jó tájolású és magas felszereltségű, modern megjelenésű lakásokhoz földszinti teraszok, emeleti erkélyek, illetve saját használatú privát kertek is kapcsolódnak, valamint megfelelnek a 2023-es energetikai követelményeknek, hőszivattyús technológiával készítik a használati melegvizet, valamint padló és mennyezet fűtésen keresztül biztosítják télen a fűtést és nyári időszakban a hűtést!

Nincs gáz!
Épületenergetikai jellemző: 88.18 kWh/m2/év, BB energetikai besorolás

A burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint választhatók, a kivitelező egy tapasztalt, megbízható cég, a közelben él és dolgozik.

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik átadása 2023. nyár-őszén várható.

Elektromos redőny, központi porszívó és riasztó előkészítéssel.


A közelben számos szolgáltatás (iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, bolt) és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes, kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, busz- és vonatállomás pár perc séta távolságra van.

A képek között szerepelnek referencia- és látványképek is.

M237124
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024