Budapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XXII. kerület cím nincs megadva
36 900 000 Ft
696,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XXII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XXII. kerület cím nincs megadva
36,9 M Ft
696,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest, XXII. kerület cím nincs megadva

53 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
320 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XXII. kerület családias részén, Baross Gábor telepen 54 nm-es ikerház fél eladó. Az ingatlan környéke kiváló, rendezett lakóövezet.
Hangulatos 320 nm-es jól elszeparált kerttel rendelkezik, ahol egy fedett kerti pihenőterasz található, praktikus kis nyári konyhával.

A házba a zárt előtérből jutunk. A kis előszoba az étkező-konyhába vezet, amiből a világos nappali nyílik. A két kis szoba elhelyezkedése ideális, az alaprajzon megtekinthető.
A ház a 60-70-es években épült, alatta egy 10 nm-es pince is van.

A rezsi költség kb. 32000 Ft.
A dryvit szigetelés nagy részben elkészült, a vakolás és színezés már az új tulajdonos ízlése szerint történhet. Néhány éve hőszigetelt műanyag ablakokat, új gázcirkót építettek be.
Igény szerint kandalló is kialakítható a nappaliban.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, ügyvédi használati-megosztási szerződéssel.

A környék igazi kertvárosi hangulatú, csendes, barátságos. Két buszmegállóra van a Campona. A környéken található több bolt, iskola, óvoda, gimnázium. A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló a közelben.
Referenciaszám: M248347

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024