Budapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
415 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
415 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9716
ReferensM
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

330 m2alapterület
6szoba
állapotú
1226 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

II. kerület, Vérhalom, folyamatosan karbantartott, egyedi stílusú ikerház eladó!

Villák és követségek szomszédságában bújik meg ez az építészetileg kiemelkedő, egyedi stílusú ház. Ha impozáns, zöld környékre szeretne költözni, mégis közel kíván lenni a belvároshoz, akkor keresve sem találhatna ideálisabb lokációt. Üdv itthon!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
II. kerület zöldövezeti részén, Vérhalom városrészen, a Rózsadomb Centerhez közel, 1226 m²-es telken, 96-ban épült ikerház, folyamatosan karbantartott, 4 szintes, egyedi stílusú, 330 m² alapterületű, 53 m² terasszal és erkéllyel, kertkapcsolatos, 6 szobás, 2 fürdőszobás, körbenapozott, privát, 2,85 m belmagasságú ingatlan, 2 állásos garázzsal és 2 felszíni beállóval.

A HÁZ
96-ban épült családi házként. Több generációs. Igény szerint egyben is megvásárolható. Az építész tulajdonos magának tervezte, saját igényeik és ízlésük szerint került kialakításra. Fontos szempont volt, hogy a környezetébe illeszkedő, a kíváncsi szemek elől rejtett, az utcáról nézve visszafogott, mégis mutatós épület szülessen. A ház tömege alig érzékelhető, kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában.

A telek adottságait, valamint a privát szférák megalkotását figyelembe véve a szögekkel és pozíciókkal játszottak, így a családok szinte észrevétlenül élhetnek egymás mellett. Hiába azonosok, mégis egészen más hangulatúak.

Az utcafrontról nyílnak a garázsok, az épület meg van emelve. A gazdag növényzetnek és a környező épületek pozíciójából adódóan sehonnan sincs belátás. Zavartalanul, nyugalomban élheti mindennapjait. A lakások megközelíthetőek a közös pincén, - mely igény szerint teljesen szétválasztható - vagy a kerten keresztül külön bejáraton is.

Az ingatlan használati megosztással vásárolható meg. További részletekért keressen bizalommal.

BEOSZTÁS
Az ikerházak egyben, egymás mögött helyezkednek el. Ebből adódóan van egy utcára, illetve egy teljesen kertre néző egységünk. Jelenleg az utcára nézőről beszélünk.

Pince
Nagy teremgarázs, oszlopok nélkül, így könnyű és egyszerű a parkolás. Összesen 4 autónak van hely, valamint a garázsok előtt az utcán további 4 autóval van lehetőség megállni. Ebből 2-2 tartozik az ingatlanhoz. A garázson keresztül közelíthetjük meg a jelenleg közös lépcsőházakat. Ezen a szinten kapott helyet a gépészet, a tárolók, került kialakításra egy hobby szoba, valamint egy nyári konyha. Itt bármit főzhetünk anélkül, hogy az egész lakást átjárná a sütés-főzés szaga. A két ikerház félnek külön gépészete van, így bármikor teljesen szétválasztható.

Földszint
Ez a szint csak és kizárólag a családról szól. Tágas közösségi tér nagy ablakokkal, melyeken árad be a napfény. Közvetlen terasz és kertkapcsolat. Hatalmas teraszunkra 6-12 személyes asztal is kifér, attól függően, milyen gyakran és hány vendéget szoktunk fogadni, illetve mekkora a család. Ezen kívül napozóágy, hintaágy és grillező is helyet kapott. Ha ez sem lenne elég, akkor 68 m²-en focizhatunk, játszhatunk a gyerekekkel. A hátsó épületnél még ennél is nagyobb területen tehetjük meg mindezt.

Ezen a szinten egy nagy család is kényelmesen elfér. Nincs más teendő, csak élvezni a mindennapokat.

Emelet
Az elvonulás helyszíne. Az épület formájából adódón részben (enyhén) tetőtéri, de minden szoba teljesen használható. Mivel sok szobára volt szükség, ezért 2-2 nagy alapterületű és 2-2 kisebb került kialakításra. Ez igény szerint könnyen alakítható, mivel válaszfalak vannak a szobák között. 1-1 ablakos fürdő és kisebb erkély is található itt. Erről a szintről részben rá lehet látni a városra.

Tetőtér
Lambéria borítású, 5 ablakkal rendelkező, világos tér. Elsősorban elvonulásra volt használva, de lehet tárolásra, vagy dolgozónak is kialakítani, attól függően, kinek mire van szüksége. Jelenleg a tetőtér nincs fizikailag megosztva, de ez könnyedén megtehető.

VÉRHALOM
Gyönyörű zöld környezet, mely a 90-es években épült be. A környező telkek nagyobbak, mint a ma megszokott, így sokkal szellősebbnek érzi az ember, nincs zsúfoltság, mint amit manapság tapasztalunk. Elsősorban családi- és ikerházak jellemzik. Ebben az impozáns, zöld környezetben elvonulhat a külvilág elől, friss levegőn lehet, békében, nyugalomban töltheti napjait.

Annak ellenére, hogy Buda zöldövezeti részén vagyunk, nem kell feladnunk a belváros közelségét.
Széll Kálmán tér - 8 perc
MOM Park - 12 perc
Kolosy tér - 8 perc
Deák Ferenc tér - 15 perc
Nyugati pályaudvar - 11 perc
Ferenciek tere - 15 perc

Az ország legjobb iskolái kényelmes távolságban.
American International School - 15 perc
British International School - 7 perc
Greater Grace International School - 7 perc
Britannica - 16 perc
Német iskola - 11 perc
Francia iskola - 14 perc
Lauder - 8 perc
AKG - 8 perc

Kikapcsolódás, mindennapi dolgok:
- közel a természet - Balogh Ádám-szikla, Ferenc-hegyi barlang
- Budagyöngye, Rózsakert bevásárlóközpont a nagy bevásárlásokhoz
- Rózsadomb Center és Czeizel Intézet az egészségesebb mindennapokért
- kiváló tömegközlekedés - 11,111 buszok, 931 éjszakai
- játszóterek a közvetlen közelben
- sportolási lehetőség minden mennyiségben

Minden igényt kielégítő lokációval rendelkező ingatlan!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024