Budakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcábanBudakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcában
Budakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcában
20 450 000 Ft
409 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcában
Budakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcában
20,5 M Ft
409 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 437 7028
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Eladó házrész
Budakeszi 1 szobás házrész eladó a Fő utcában

50 m2alapterület
1szoba
állapotú
60 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Budakeszi központjában a Fő utcán egy osztatlan közös tulajdonban lévő jelenleg megosztási szerződéssel nem rendelkező 50 nm házrész saját elkerített telekrésszel kerül eladásra.
A lakás öt évvel ezelőtt teljesen fel lett újítva, így csak egy tisztasági festés és már költözhető is. A lakás csak szoba,konyha fürdőszoba elosztású, de a tetőtér beépítésével még további helyiséggel növelhető a lakható nm. A ház különben vegyes falazatú- kő tégla és vályog-,viszont folyamatosan karbantartott . Az ingatlanban külön saját elkerített telekrészen keresztül juthatunk be. Ehhez az egységhez még tartozik egy 40 nm-es telek ami a gépkocsi elhelyezésére kiválóan alkalmas. Külön önálló mérőórákkal rendelkezik az ingatlan.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021