Eladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobásEladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobás
Eladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobás
132 000 000 Ft
324,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobás
Eladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobás
132 M Ft
324,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó házrész
Eladó házrész, Újlak, Budapest, 1 szobás

407 m2alapterület
1szoba
felújítandó
534 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Kiváló befektetési lehetőség Budapest 2. kerületében a Zsigmond tér közelében!
Eladó jó állapotú, 3 emeletes társasház tetőtere a Duna parton, bruttó 470, nettó 320nm. Két három nagyobb vagy akár több stúdió lakás alakítható ki dunai panorámával. A vételárból lift beépítését tervezik a tulajdonosok. Várom a hívását a hét minden napján.
Olyan ajánlatot nem fogadnak el, hogy felújítja a társasházat a beruházó, a tulajdonosok a maradék összeget szétosztják.
Referenciaszám: M216537.
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez.

Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024