Beleszeretős
Eladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobásEladó házrész Békéscsaba, 2 szobás
Beleszeretős
Eladó házrész Békéscsaba, 2 szobás
8 500 000 Ft
242,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó házrész Békéscsaba, 2 szobás
Eladó házrész Békéscsaba, 2 szobás
8,5 M Ft
242,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó házrész
Eladó házrész Békéscsaba, 2 szobás

35 m2alapterület
Felújított állapotú
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Békéscsabán, központ közelében, 1,5 szobás, felújított házrész eladó.

Irányár: 8,5 MFt

Tel:

 

Békéscsabán a városközpont peremén, buszmegállótól, bolttól 300-350 méterre, óvodától, iskolától 100-180 méterre helyezkedik el a 3 lakásból álló kertes ház, melynek eladóvá vált az egyik, 2021-ben felújított lakása.

 

A lakás kis alapterületű, 35 nm-es, de nagyon jó elrendezésű. A két külön bejáratú félszobán felül, egy egy légterű étkező-konyha-előszobát találunk, mely teret ad a közös együttléteknek. A családtagoknak a privát szféra is biztosított a két kisszobában, melyek az ebédlőből nyílnak. A fürdőszoba az előszobából közelíthető meg. Zuhanyzó és WC, valamint mosdó található benne, és a villanybojler, ami a meleg vizet szolgáltatja. 

 

Az elektromos rendszert teljes egészében felújították, 32 A áramerősség áll rendelkezésre, rézvezetékekkel és FI relével. A fürdőszobában is alapos felújítás történt, kicserélték a látható és nem látható részeket egyaránt: a víz és szennyvízvezetékeket, vízszigetelést, a burkolatokat és a szanitereket. 

 

A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos. A felújítás során újra betonozták a helyiségeket, a falakat újra vakolták, a mennyezetre gipszkartont szereltek. 

 

A fűtést a korszerű elektromos rendszernek köszönhetően nem gázzal, hanem villannyal oldották meg. Minden helyiségben elektromos fűtőtest van felszerelve, melyek akár hűteni és képesek. 

 

Udvar nem tartozik ehhez a lakáshoz, de nem is Önnek kell így rendben tartania azt! Mégis minden nap egy gondozott kert látványa tárul az ember szeme elé, nem pedig a rideg betonfalak. A földszinti lakások árának kb. feléért költözhet most egy olyan házrészbe, ahol csakugyan nem szükséges naponta többször is lépcsőt másznia. A hétköznapi ügyek intézését ugyanúgy gyalog megteheti mintha egy lakótelepen lakna, mert olyan jó a környék ellátottsága. 

 

Ajáljuk fiataloknak, önálló életük megkezdéséhez! Időseknek a biztonságérzetet nyújtó közeli szomszédság és a kényelem miatt. Pároknak, és kisebb családoknak is ideális a mérete és elrendezése. Valamint befektetőknek is jó választás, akik kiadásra keresnek olyan ingatlant, ami gyorsan hoz pénzt, azonnal birtokba vehető, és nem kell időt és energiát ölni a felújításába. Tekintse meg!

 

 

  • elektromos

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022