Eladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház SzékesfehérvárEladó 6 szobás családi ház Székesfehérvár
Eladó 6 szobás családi ház Székesfehérvár
65 000 000 Ft
524,2 E Ft/m2
 • 24 fotó
 • Térkép
Eladó 6 szobás családi ház Székesfehérvár
Eladó 6 szobás családi ház Székesfehérvár
65 M Ft
524,2 E Ft/m2
 • 24 fotó
 • Térkép
+36 20 337 0424
ReferensHorváth Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Székesfehérvár

124 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú
564 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Szent Gellért utcában 2 generációs, 2 szintes, felújított családi ház garázzsal, 564 m2-es rendezett telken eladó. I.á.: 65 M Ft Tel.:
A HÁZ nagyméretű téglából épült, stabil 2 szintes, cseréptetős épület.
Teljeskörű műszaki és esztétikai felújítása megtörtént, melynek során:

kicserélték az összes vezetékrendszert,
szigetelték és bővítették az épületet,
kicserélték a nyílászárókat és a burkolatokat,
a tetőre napelem rendszert telepítettek.

A munkálatoknak köszönhetően egy nagyon hangulatos és modern ház lett az eredmény, két vonzó lakással.
Földszinten található: egy kb. 50 m2-es lakás, mellette a nyárikonyha és a kazán.
Felső szinten a tetőtér beépítésével egy 78 m2-es lakást alakítottak ki. A két lakás teljesen külön bejáratú, így alkalmas két generáció zavartalan együttélésére.
A földszint elrendezése: 2 szoba (nappali és háló) egy tágas konyha-étkező, egy fürdőszoba káddal, épített zuhannyal, előtér. A földszinti lakás élettere tökéletesen megfelelő a 2 generációból az idősebbek részére. 
Az emelet elrendezése: amerikai konyhás nappali, 3 külön nyíló hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és előtér. Fiatal gyermekes pár számára kényelmes, tágas élettér, a három háló elegendő privát szférát biztosít a családtagoknak. A két egyforma méretű gyerekszoba egymás mellett nyílik a nappaliból. A szülői háló a gyerekszobáktól távolabb, a közlekedőről nyílik, és ez a szoba erkélyes. 
Az épületben egy vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán van. A fűtést az alsó lakásban radiátorok, illetve a padló alatti infra rendszer adja. A háztetőre telepített napelemek gazdaságossá teszik az épület fűtését. Felső szinten a fűtés radiátorokkal megoldott, illetve a nyári meleget klíma enyhíti.
A ház oldalában, a két lakrész bejárata közötti beugróban, védett terasz található, mely tavasztól őszig teret ad a kinti étkezéseknek, együttléteknek.
Az épület mögött fekszik a garázs és a fatároló, külön épületben. Ezen épület mögött gondozott füvesített kert húzódik gyümölcsfákkal. Itt van elég hely gyermekek számára játszóhelyet kialakítani hintával, homokozóval, trambulinnal. A kert végében még egy kis konyhakert számára is marad hely, ha erre van igény.  
KIKNEK AJÁNLOM EZT AZ INGATLANT? Elsősorban olyan családok számára ajánlom, akik kifejezetten két generációs házat keresnek. Egymás közelében, de mégis külön háztartást vezetve, külön bejáratot használva élhet itt a két generáció. 
Ajánlom továbbá azoknak az érdeklődőknek, akiknek fontos a csendes, nyugodt családi házas övezet, ugyanakkor szívesen maradnának a belvároshoz közel, sétatávolságon belül.
 I.á.: 65 M Ft
Tel.:
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.
 Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam:
 
 
 
 
 
 
 

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020