Szeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti térenSzeged eladó családi ház a Vadkerti téren
Szeged eladó családi ház a Vadkerti téren
125 000 000 Ft
387 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Szeged eladó családi ház a Vadkerti téren
Szeged eladó családi ház a Vadkerti téren
125 M Ft
387 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 20 214 9845
ReferensBoldizs
Telefonálok

Eladó családi ház
Szeged eladó családi ház a Vadkerti téren

323 m2alapterület
7szoba
állapotú
555 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szeged Alsóváros nevezetű területén remek lehetőségekkel rendelkező családi ház eladó vagy bérelhető!

Az ingatlan fejlesztési potenciálja kiváló, több célra is alkalmas. Akár több generáció számára is kényelmes otthont biztosíthat, de ideális választás lehet vendéglátó egységeknek (pl. étterem, kifőzde, munkásszálló, panzió), egészségügyi vagy oktatási szolgáltatásokat nyújtóknak, valamint vállalkozások irodájának vagy székhelyének is. Az ingatlan jelenlegi állapota lehetővé teszi a vállalkozás azonnali indítását, illetve családi otthonként azonnal beköltözhető.

Az ingatlan 555 m2-es telken helyezkedik el, és 323 m2-es, kétszintes házat foglal magában. A földszinten amerikai konyhás nappali, 90 m2-es étkező/rendezvénytér melegítő konyhával, valamint szociális helyiségek találhatók, melyekhez egy körbekerített, belső udvar is tartozik (ezen keresztül akadálymentesített lejárat van a pincébe). Az emeleten 6 külön bejáratú szoba, teakonyha kamrával, mosókonyha és fürdőszoba található. Az épület alatt egy raktárként funkcionáló pince helyezkedik el.

További fontos információk:

Az épület 1984-ben épült, tégla építésű és cseréptetős.
Az épület saroktelken helyezkedik el, 4 bejárattal rendelkezik, és parkolóhelyeket alakítottak ki az épület két oldalán.
A fűtést részben konvektorok, részben gáz cirkó kazán biztosítja.
Az ablakok fa szerkezetűek.
A szobákban parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található.
Az épület 2022-ben esztétikai belső felújításon esett át.
A környék jól megközelíthető, az SZKT által üzemeltetett 20-as busz megállója az épület előtt található. A parkolás ingyenes a környéken, és a belváros csupán 2 km-re található.

Ha bármilyen kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024