Eladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcábanEladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcában
Eladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcában
430 800 000 Ft
957,3 E Ft/m2
  • 38 fotó
  • Térkép
Eladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcában
Eladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcában
430,8 M Ft
957,3 E Ft/m2
  • 38 fotó
  • Térkép
+36 20 283 4319
ReferensSzűcs Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4+4 szobás családi ház Piliscsaba a Dévényi Antal utcában

450 m2alapterület
4 és 4 fél szoba
Újszerű állapotú
4410 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

(For russian, please scroll down - orosz szövegért görgessen alulra)

Íme: az igazi, NAGYBETŰS OTTHON! Ez a ház nem befektetésnek való. Ezt a házat nem akarja majd sem kiadni, sem értékesíteni ha megveszi. Ez egy olyan ingatlan, ahol családjával egész életében boldogan élhet, távol minden városi zajtól, teljesen privát és ősfás környezettel körülölelt, pilisi panorámás területen, egy betonozott zsákutca utolsó telkén, csupán 20 km-re Budapesttől!
A ház 3 szintes, összesen 450 nm-es főépület nappali + 5 hálós, az alsó szintjén egy 40 nm-es extra garzonlakással, beépített konyhával (gondnoknak, bejárónőnek). A szinteken mindenhol hatalmas teraszok panorámás kilátással, a legnagyobb, első szinti 55 nm. 3 fürdőszoba, 4 WC, külön fitnessteremnek hely, szauna zuhanyzóval... minden ami csak elképzelhető, extra minőségben!
Az épület maga 1995-ben épült, teljes felújításon pedig 2007-ben esett át. A képeken még vannak bútorok de az ingatlan már nincs használatban - az árba beletartozik azonban a főépületi teljes beépített konyha, valamint a kis lakás konyhája is.
Egyedi belső, különleges burkolatok, terméskő közlekedők az udvaron, hatalmas üvegfelületek jellemzik egy a provanszi-mediterrán kombinált ingatlant.
A főépület mellett a telken egy különálló, 200 négyzetméteres, teljesen terméskő burkolatú épület is található, ebben egy 12x5 méteres feszített víztükrű úszómedence és egy hatszemélyes jakuzzi, teljesen automatizált gépészettel, fűtéssel és levegőkezeléssel. A falakon különleges mozaik burkolatok vannak, amelyeket iparművész tervezett. Öltözőkel, zuhanyzóval és WC-vel is ellátott ezen épület, az uszoda egyik oldala (fala) a panorámás teraszra teljesen kinyitható.
A telken található egy nagyobb, 40 négyzetméteres, és egy kisebb dísztó is, vízesésekkel.
A buja, romantikusan parkosított, ősfás, erdei hatású kertben automata locsolórendszer és kerti-, valamint kastélyvilágítás is van, a garázs 2 autó számára kényelmesen használható.
Berendezett gyermekjátszóterek, terméskőből rakott tűzrakó hely, gránitkockákkal burkolt erdei sétányok, kis borospince is emeli az ingatlan fényét.
Csend, nyugalom és kristálytiszta erdei levegő és kivételesen privát, nem belátható telek.
A telken található még egy faház is, amely a kerti szerszámok tárolására alkalmas, valamint egy zárható kutya kennel is.
A ház összközműves, a fűtést és a meleg vizet kondenzációs rendszerű Viessmann-kazán biztosítja.
Várom érdeklődését akár hét végén is, minden érdeklődőt teljes titoktartás mellett kezelünk! A kifizetés történhet dollárban, euróban vagy forintban is.
Szűcs Attila

Вот это самый подходящий дом для вас. После покупки дома вы не захотите
продать эту недвижимость, где вы можете жить со своей семёй счастливо, далеко
от городского шума.
Это дом находится в горах Пилиш, поэтому здесь живут прекрасные
. старые деревя. И всё это лежит только 20 км от Будапешта.
Дом построен с великолепной панорамой. Дом последный участок на бетонной
тупиковой улице.
Это трёхэтажный дом. Главное здание 450 м2. В доме находятся приёмная комната,
5 спальных комнат, 3 ванные, 4 туалета.
На первом этаже находится квартира с встроенной кухней для домработницы / 40 м2 /.
Здесь ещё есть тренировочный зал, сауна с душевой и гараж для двух автомобилей.
На каждом этаже находятся огромные терассы с великолепном видом / самая большая 55 м2 /
Дом построен в 1995- ом году, целый, польный ремонт был в 2007-ом году.
В доме находятся специальные настилки, на дворе дорожки из бутового камня.
Недалегло от гловного здания находится одно отдельное здание / 200 м2 / , в котором
находится бассейн для плавания /12х 5м /, джакузи для 6 людей, кабина, душ, туалет.
На стенах мозаичное украшение, каторое художник декоратор планировал.
Одна из стен стекланная и можно открить целую стену.
На территории находятся два красивых озерца / одно из них 40 м2 /. Целый сад подобен
на большому парку. Здесь находится площадка для игр, винный погреб, деревянный домик для садовых инструментов.

Если вас заинтересовало званите по телефону в будни или в конце недели.
Мы занимаемся с каждым клиентом под большим секретом. Вы можете платить
в долларах, или евро ,или в форинтах.

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021