Eladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobásEladó családi ház Pécs, 9 szobás
Eladó családi ház Pécs, 9 szobás
59 990 000 Ft
200,6 E Ft/m2
  • 39 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Pécs, 9 szobás
Eladó családi ház Pécs, 9 szobás
60 M Ft
200,6 E Ft/m2
  • 39 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3761
ReferensSzilágyi Róbertné - Marcsi
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pécs, 9 szobás

299 m2alapterület
9szoba
538 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Köszönöm az érdeklődését!
Regszám: H461112

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H461112
Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Ha több generáció együttélésére, vagy befektetési célú, akár 3 lakásos társasházzá alakítható, jó állapotú családi házat keres, AKKOR MEGTALÁLTA!
A Mecsek, közkedvelt kertvárosias részén, a Rigóder és a Ledinai városrész határán kínálom megvételre ezt a nagy méretű, igen jó elosztású családi házat.
Ez az ingatlan nagyon sok lehetőséget hordoz magában.
Mivel minden szint külön közelíthető meg, ezért kialakítható akár:
- orvosi rendelő, könyvelő iroda, szépségszalon, de igazából csak az Ön fantáziája szab határt a lehetőségek tárházának!

Nézzük, mit is kell tudni róla?
- Kő lábazat, tégla falazat - 3 külön lakószínt - gázcirkó fűtés, radiátoros hőleadással - szintenként 100 m2-en 3 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, gardrób, de emeletenként változnak a helyiségek összetételei - az ingatlanhoz ideális méretű fűves terület tartozik garázzsal, tárolóval.

A ház, a 70-es évek környékén épült, ugyhogy azért már megérett a korszerűsítésre, modernizálásra, de statikailag, szerkezetileg, még teljesen kifogástalan állapotnak örvend!
A tető jó állapotban van, nem ígényel gondoskodást. Az északi oldalon, azaz az utcafront felől az összes ablakot kicserélték műanyag szerkezetűre és a földszinten is már megkezdték a felújítást, leverték a vakolatot és ott is történt már nyílászáró csere.

A környék nagyon keresett és közkedvelt. A közelben 2 ált.iskola, egy gimnázium, óvoda, zöldséges, cukrászda, buszmegálló, húsbolt, orvosi rendelő, patika és még sok minden más is megtalálható, ami a jövőbeni tulajdonos kényelmét fogja majd szolgálni.

Tulajdonképpen 3 db 1,5 szobás Kertvárosi lakás áráért lehet az Öné ez a ház, ahol együtt, de mégis külön lakhatnak a szülök, a nagyszülők és akár a gyerekeik, vagy az unokáik!
Szerintem érdemes gondolkodni az ingatlanban, mert ár-érték arányban ez egy jó ajánlat, a jövőbeni tulajdonos mindenképp egy időt álló, jó befektetést tudhat majd magáénak.

Ha kellő képpen fel tudtam borzolni a kedélyeit, sikerült kiváncsivá tennem, kérem hívjon, jöjjön el, nézze meg és tegye meg az ajánlatát!
Az ügyvédi adás-vételi szerződés megkötésekor, de egészen a birtokba adásig jelen vagyunk és minden felmerült kérdést, feladatot megoldunk!
Az ingatlan tehermentes, a teljes vételár kifizetésétől számított 90 napon belül tudjuk azt a vevő rendelkezésére bocsájtani!
Minden felmerülő kérdésre, szívesen válaszolok, á hét minden napján a rendelkezésére tudok állni, várom a hívását, akár most is!

Köszönöm, hogy benézett!

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023