Eladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcábanEladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcában
Eladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcában
21 900 000 Ft
146 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcában
Eladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcában
21,9 M Ft
146 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 532 7372
ReferensZagyiné Anett
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3+1 szobás Mátraderecske a Bartók Béla utcában

150 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
800 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok a Mátra északi lankái között, festői szépségű településen, Mátraderecskén 150 m2es összkomfortos jó állapotú családi házat.
A z ingatlan 2 szintes, a felső szinten 2+fél szoba, fürdőszoba, wc, folyosó, az alsó szinten 1 szoba, konyha, étkező, kamra, előszoba, kazánház található.
A ház 2006-ban új tetőszerkezetet kapott, mely fa födémű, agyag cserép borítással. A nyílászárók is műanyagra lettek cserélve.
A felső szinten az egyik szobából 4 m2es erkély nyílik.
Az ingatlan 800 m2es telken helyezkedik el, melyen melléképületek, és egy kb. 16 m2 es garázs is található.
Az otthon melegéről vegyes tüzelésű, valamint gáz kazán gondoskodik. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja.
Az ingatlanba az ipari áram is be van vezetve.
A település Budapesttől 115, Egertől 30 kilométerre található. Legfőbb nevezetessége a térségben zajló utóvulkáni tevékenység eredményeként felszínre törő – az érrendszeri, illetőleg reumatológiai eredetű megbetegedések kezelésére kiválóan alkalmas – széndioxid kigőzölgés (mofetta), valamint az arra települt gyógyászati központ.

Leginkább gyógyászati, rehabilitációs és egészségügyi szempontból ajánlom megvételre a számos túraútvonal, közeli gyógyfürdők, horgásztavak és a Mátraderecskei Mofetta közelsége miatt.

A ház több generációnak alkalmas, akár hétvégi háznak, apartman háznak, vállalkozás céljára is ideális választás.

Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem, hívjon bizalommal:

Munkanapokon: 9-től 18 óráig.

Tel.:

Ár: 21.900.000 Ft

  • komfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021