Leányfalu, cím nincs megadvaLeányfalu, cím nincs megadvaLeányfalu, cím nincs megadva
Leányfalu, cím nincs megadva
135 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Leányfalu, cím nincs megadva
Leányfalu, cím nincs megadva
135 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó családi ház
Leányfalu, cím nincs megadva

92 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Új építésű
800 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Pest megyében, Leányfalun a Duna közelében , csendes utcában új építésű 92,2 nm-es, 3+2 szobás, egyszintes, önálló családi ház
800 nm-es telken.
A ház 30-as téglából, 10 cm-es dryvit szigeteléssel épül. A nyílászárók 7 kamrás, 3 rétegű hő-és hangszigeteltek. Az alaprajzból is látszik, minden helyiségbe annyi nyílászárót terveztek, amennyi szép, világos tereket biztosít majd az itt élőknek.
A fűtés hőszivattyúval, padlófűtéssel lesz kialakítva, maximális kényelmet, és energiatakarékosságot is nyújtva. További lehetőséget teremt a leendő tulajdonosnak a két klímakiállás a tetőn pedig napelem előkészítése.
A ház alaprajza még igény szerint alakítható.
Buszmegálló néhány perc sétára található.
A szentendrei beruházó több referencia munkával is rendelkezik.
Meg nem kezdett építkezés. Befejezése várhatóan 2023. dec. 31. A vételár részét képezi: hideg-meleg burkolat: 5000 Ft, beltéri ajtók. 50 ezer Ft, csaptelepek 20 ezer Ft, mosdók, WC, 30 ezer Ft, kád vagy tusoló 50 ezer Ft, 70 db kapcsoló és dugaszoló aljzat 1000 Ft/db. Dupla fehér falfestés. Redőny kiállás. Napkollektor kiállás, riasztó vezetékelve. A kert tereprendezve. Autóbeálláshoz elektromos kapu előkészítése. A beruházó rugalmas a műszaki tartalmat megegyezés szerint lehet változtatni.

Vásárláskor igénybe vehető CSOK, kedvezményes hitel, 5%-os Áfa visszaigénylése, és az ehhez kapcsolódó illetékmentesség.
M227488
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024