Eladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobásEladó, Enying, 6 szobás
Eladó, Enying, 6 szobás
72 900 000 Ft
317 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Eladó, Enying, 6 szobás
Eladó, Enying, 6 szobás
72,9 M Ft
317 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 20 267 9054
ReferensPolhammer Ang
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Enying, 6 szobás

230 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
437 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Enying legjobb részén, folyamatosan megújuló környéken egy 2012-ben épült fantasztikus két szintes családi otthon eladó.
A földszinten a bejáratot egy szépen burkolt takaros kis fedett teraszon találjuk. Belépve egy előszobában találjuk magunkat, ahonnan a hatalmas hall-étkező fogad minket ahol 8 személy kényelmesen vacsorázhat.
A hallból ki tudunk lépni a pont ideális méretű fedett teraszra, ahol ha az időjárás is kedvünkre való 8-10 fő ebédelhet, vacsorázhat, grillezhet stb. Ezenkívül egy óriási nappaliszoba, nagy konyha egy kisebb étkezőrésszel, valamint közlekedőről elérhető tágas fürdőszoba, külön wc, kamra és a kazánház található, illetve egy ajtó ami a dupla garázshoz vezet.
Az emeleten kettő közepes és kettő nagy méretű hálószobában pihenhetjük ki a napi fáradalmainkat, amelyek egy 20 négyzetméteres hallból érhetők el. Innen tudunk kimenni az erkélyre is, illetve egy ajtóval lezárt közlekedőbe ahonnan a külön wc-t, fürdőszobát és a mosókonyhát tudjuk megközelíteni.
Az egész házra jellemzőek a nagy és világos terek ahol egy 3-4 gyerekes család kompromisszumok nélkül éldegélhet.
Az egész házban profi asztalos által méretre gyártott minőségi bútorok vannak, melyek a vételár részét képezik korrekt megegyezés esetén. Az udvar nem túl nagy, javarészt térkővel burkolt, kertészkedésre nem kell pazarolni a gyorsan múló szabadnapokat.
A kapu távirányítóval mozgatható. A garázsban és az udvaron 4 autó kényelmesen elfér.Az iskolák, templom, rendelőintézet, posta, cukrászda stb. mind elérhetők 10-12 perc kellemes sétával.Ha bármilyen kérdése lenne ezzel vagy egyéb ingatlannal kapcsolatban szívesen válaszolok 08:00 és 21:00 között.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024