Budapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utcaBudapest, XXII. kerület Gádor utca
Budapest, XXII. kerület Gádor utca
67 000 000 Ft
917,8 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest, XXII. kerület Gádor utca
Budapest, XXII. kerület Gádor utca
67 M Ft
917,8 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 251 8850
ReferensSzick Sándor
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, XXII. kerület Gádor utca

73 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
500 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 22. kerületben, BMTE sportpálya közelében eladó ház, aminek felújítása részben már megtörtént. A padlóba hőszigetelés került behelyezésre. Új mérőóra, új vezetékek a padlóban kialakított az új fűtési rendszer. A födém fafödém, tetején újonnan hőszigetelt, a födém alatt új álmennyezet. Kiváló közlekedés. A ház régi kőház vastag falakkal, ami nagyon jól szigetel. Előnyeit sorolhatnám tovább, de jöjjön el és nézze meg. A ház már csak az új tulajdonosait várja.
OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Referencia szám: M230130

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023