Budapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi házBudapest eladó családi ház
Budapest eladó családi ház
99 500 000 Ft
663,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház
Budapest eladó családi ház
99,5 M Ft
663,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 20 579 1501
ReferensPéter Szabadi
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház

150 m2alapterület
6szoba
550 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Zugló kiemelt kertvárosi részén, idilli környezetben található ez a kivételes adottságokkal rendelkező családi ház. Az Örs Vezér tér mögött húzódó „Arany háromszög” a kerület talán legkeresettebb része, nem véletlenül. Csendes és nívós, mindemellett közel a belvároshoz..

A kert mérete pont ideális, nem túl nagy de a nyári tevékenységekhez éppen megfelelő. Az ingatlan a főútvonalaktól távol helyezkedik el, a környéken még az autóforgalom is minimális. Ezért minden napszakban tökéletesen csendes és nyugodt, mintha vidéken lennénk!

A ház kiváló állapotban van, a vizes helyiségek, a fűtésrendszer korszerüsítése és pár esztétikai ráncfelvarráson kívül más kiadás nem indokolt. Az utóbbi pár évben irodaként használták, így teljes telefonos és informatikai hálózat lett kialakítva.

Az enteriőr beosztása ideális, de változatosan alakítható. A ház jelenleg két generációs kialakítású, két külön bejáratú lakással, így is, valamint akár egybenyitva is használható.

A ház mellett akár több autó parkolása is megoldható, a telek végében pedig kétállásos garázs található.

A környék ötvözi Zugló minden előnyét, zöldövezeti és csendes ám mégis könnyen megközelíthető. Több BKV járat is található a közelben, a belvárosba éjjel-nappal 15 perc alatt bejuthat!


További információ és fényképek az ingatlanról a Zuglói Ingatlan Centrum saját honlapján elérhetőek!

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019