Budapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobásBudapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobás
Budapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobás
329 000 000 Ft
822,5 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
Budapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobás
Budapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobás
329 M Ft
822,5 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapesti családi ház eladó, Remetekertváros, 7 szobás

400 m2alapterület
7szoba
Felújított állapotú
516 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

***A II. kerületben PANORÁMÁS, MEDENCÉS, LUXUS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!***

A II. kerület Remetekertvárosi részének CSENDES, vízszintes, utcájában eladó 516m2-es nem meredek telken álló 400m2-es ház, amely 2002-ben épült, és 2016-ban teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át. A 7 szobás ingatlan földszinti részét az impozáns méretű nappali-étkező-konyha hármasa uralja, melynek szívében egy nagy méretű fatüzelésű KANDALLÓ áll, ami hideg napokon nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem képes befűteni az egész szintet. A nappalihoz egy TÉLIKERT is kapcsolódik, valamint egy hatalmas FEDETT TERASZ, ami összeköti a házat a kerti MEDENCÉVEL.
Az alagsorban a KÉTÁLLÁSÚ GARÁZS és a kiszolgálóhelyiségek ( mosókonyha, kazánház, tároló, INFRASZAUNA) mellett egy iroda és egy háló kapott helyet a hozzá tartozó fürdőszobával és gardróbbal együtt. Ez a szint külön bejárattal is rendelkezik ezért több generáció összeköltözése esetén ez a része a háznak teljesen elszeparálható.
Az emeleten kapott helyet a szülői nagy méretű hálószoba a hozzátartozó gardróbbal és fürdőszobával, valamint 2 másik háló egy fürdőszobával és teraszokkal.
A ház különlegessége a legfelső emelet ÜVEG TETEJŰ nagyméretű második nappalija, ahonnan lélegzetelállító PANORÁMA nyílik a Hármashatárhegyre.
Az ingatlan fűtéséről a legmodernebb gáz KONDENZÁCIÓS KAZÁN, a hűtéséről pedig KLÍMA gondoskodik. A korszerű műanyag ablakok REDŐNNYEL felszereltek, a ház riasztóval ellátott.
A családi házat egy BELSŐÉPÍTÉSZ saját magának álmodta meg és rendezte be a legnagyobb gondossággal ART DECO stílusban. A különleges berendezési tárgyak bármelyik darabja külön megegyezés alapján a ház része maradhat.
Az ingatlan infrastruktúrája is kiváló, hiszen a HŰVÖSVÖLGYI VÉGÁLLOMÁSTÓL pár perc sétára elhelyezkedő ingatlanhoz közel minden szükséges szolgáltatás megtalálható. ( Stop Shop, Széphalom, Hüvi)
Iskolák tekintetében is széles a választék a környéken, Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, valamint a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola.

Ha felkeltette az érdeklődését ez az álomotthon, akkor jöjjön és csodálja meg a maga valójában is és költözzön be mihamarabb!
M228915
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024