56 000 000 Ft
466,7 E Ft/m2
  • Térkép
56 M Ft
466,7 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 867 5580
ReferensKissné Varga Tünde
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Veszprém, 1+4 szobás

120 m2alapterület
1 és 4 fél szoba
Újszerű állapotú
822 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Egész évben kényelemben, gyermeke biztonságban!

Imádni fogja ezt az 1+4 félszobás, könnyűszerkezetes, medencével, füvesített kerttel, Veszprémre csodálatos panorámával ellátott, egyszintes családi házat a Bakony lábánál, mégis a Balatonhoz közel. Ez az ingatlan megkíméli Önt az építkezés minden gondjától-bajától, energiáját csak az azonnali költözködésre kell fordítania.
Veszprém-Gyulafirátóton a Szőlőhegy utcában eladásra kínáljuk 2000-ben épült, 120 m2-es, 1+4 fél szobás, + 24 m2-es elektromos kapuval ellátott garázzsal rendelkező egyszintes, könnyűszerkezetes, kiváló hőszigeteléssel rendelkező családi házunkat. A csendes zsákutca és a játszótér szomszédsága miatt a legideálisabb gyermekes családnak. A ház DK-i fekvésű, ezáltal a Nap körbejárja, világosságot biztosítva minden helyiségben. A téli hónapokban gázkazán biztosítja radiátorokkal a parkettás félszobákban, padlófűtéssel a kerámia felületeken a barátságos otthon melegét. A nappaliban igény esetén, a meglévő kémény miatt kandalló elhelyezésére lehetőség van. A két fürdőszoba és a két toalett méltán adja a dupla komfortot. 822 m2-es telek biztosít helyet a 15 m3-es medencének és a 12 m2-es kerti faháznak. A házhoz egy kisebb és egy nagyobb terasz tartozik, melyen úgy érezhetjük az árnyékoló hűvösében, mintha nyaralnánk. Tavasztól-őszig, a reggelitől a vacsoráig a kerti-partyk kiváló helyszíne lehet a nyársaló szomszédságában. A tetőt bituzsindely héjazat fedi, ami a ház fekvése miatt kiváló elhelyezést biztosíthat napelemeknek.
A kiváló ár-érték arány miatt, ha ezen ingatlan mellett voksol, biztos lehet döntése helyességében. És még egy bónusz: már csak a szomszédok miatt is érdemes!!!
Elérhetőség:
Telefon:
Irányár: 56.000.000.- Ft

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023