Eladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobásEladó családi ház Városlőd, 3 szobás
Eladó családi ház Városlőd, 3 szobás
29 500 000 Ft
301 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Városlőd, 3 szobás
Eladó családi ház Városlőd, 3 szobás
29,5 M Ft
301 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 935 3869
ReferensLudvai József
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Városlőd, 3 szobás

98 m2alapterület
3szoba
felújítandó
488 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Igazán jó adottságú családi házat kínálok megvételre Városlőd központjában. A központi fekvés ellenére az egyirányú utcában lévő ingatlan környezete csendes, nyugodt. A 60-as években épített, három szobás ház lakóterülete 98 m2, a pinceszint részben beépített, itt garázs, műhely, tárolóhelyiségek vannak. Az alsó rész külső falai kőből, a válaszfalak, illetve a teljes felső szint téglából épült, vasbeton gerendás födémmel. Az egyik szobából egy kellemes méretű erkélyre léphetünk ki. Mivel a tulajdonos asztalos volt, az alkalmazott gépek miatt az épület három fázisú villanyhálózattal rendelkezik, eredetileg is rézvezetékkel. A tevékenységből adódóan a házban és a melléképületekben a faanyagok átlag feletti állapotúak, beleértve a tetőszerkezetet is. Ez utóbbin a héjazat pala, de hibátlan, még évekig nem szorul cserére. A burkolatok, nyílászárók felújítandók, részben cserélendők. Csakúgy, mint a konyha és a szomszédos szoba közötti cserépkályha. A fűtést egyébként egy - a fürdőszobában elhelyezett - gázkazán táplálja, a hőleadás radiátoros. Az egyik szobában még egy fatüzelésű kályha is üzemelt. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A háznak így is jó az elrendezésre, de kínál lehetőséget belső átrendezésre, átépítésre is.
A lakóépülethez "korrekt" állapotú melléképületek csatlakoznak, melyek akár állattartásra, vagy egyéb tevékenységre is alkalmasak lehetnek.
A telek csaknem 500 m2-es, amelyen könnyen megteremthető a privát szféra, könnyen parkosítható, akár konyhakerti, gyümölcsfás rész kialakítására is alkalmas. Ez utóbbi gondozását a meglévő fúrt kút is segíti.
Amennyiben a leírás és a fotók alapján kérdése lenne, megtekintené az ingatlant, kérem keressen.

  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023