Váci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcábanVáci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcában
Váci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcában
110 000 000 Ft
916,7 E Ft/m2
  • 41 fotó
  • Térkép
Váci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcában
Váci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcában
110 M Ft
916,7 E Ft/m2
  • 41 fotó
  • Térkép
+36 70 682 5972
ReferensPáll Tamás
Telefonálok

Eladó családi ház
Váci eladó családi ház, 3 szobás, az Akó utcában

120 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
976 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

NAPELEMES CSALÁDI HÁZ! RENDKÍVÜL ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG! NEM KELL A MAGAS GÁZFOGYASZTÁSSAL SZÁMOLNI! PANORÁMÁS KILÁTÁS A DUNÁRA ÉS A NASZÁLYRA!

Eladó Vác, egyik legszebb részén a Bácskadűlő legmagasabb részén, panorámás kilátással egy új építésű, nettó 120 nm-es, könnyűszerkezetes, magas minőségben kivitelezett, napelemes családi ház 1 043 m2-es telekkel. Hatalmas ablakok a tökéletes világos terek biztosítása érdekében, melyek távirányítású elektromos redőnnyel szereltek.

HELYISÉGLISTA
- előtér (3,5 nm)
- WC (1,7 nm)
- háztartási helyiség (6,2 nm)
- fürdőszoba (10,4 nm)
- közlekedő (9,5 nm)
- hálószoba (12,9 nm)
- hálószoba (14,2 nm)
- konyha (8,2 nm)
- nappali-étkező (32,8 nm)

MŰSZAKI TARTALOM
- könnyűszerkezetes kivitel, 15 cm-es borított favázas
- tartóváz között 15 cm-es kőzetgyapot és kívülre 15 cm dryvit szigetelés
- favázas födém 15+20 cm kőzetgyapot hőszigetelés
- műanyag nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel
- fehér belső festés
- fémlemezfedés
- 8 kW-os napelem rendszer
- padlófűtés, elektromos fűtésrendszer előkészítés, hőszivattyú vagy elektromos kazán napelemről üzemeltetve
- pilokarbonát teraszfedés
- klíma berendezés előkészítés
- riasztórendszer előkészítés
- infraszauna előkészítés

A ház alacsony üzemeltetési költségét a magas műszaki tartalom és a napelem rendszer biztosítja. Energetikai besorolása BB. Gáz és csatorna nincs bevezetve a telekre. Így a magas gázárakkal nem kell számolni. A szennyvíz egy 5 m3-es tartályba kerül összegyűjtésre. Gyakorlatilag a víz és szennyvíz elszállítás költéségével kell rezsiként számolni.

A telek igényes kerítéssel teljesen körbekerített. A tereprendezési munkálatok elvégezve, a hátsó kert a kertészeti munkákhoz előkészítésre került. Az előkert murvás kőborítást kapott.

A családi ház jelenleg 90%-os készültségi állapotban van. A ház külső színezése, a burkolatok elkészítése, szaniterek felszerelése, belső nyílászárók, a fűtésrendszer kiválasztása és a konyha kialakítása az új tulajdonos kívánsága szerint alakítható ki.
A fenti munkákat igény esetén a tulajdonos kivitelezője is elvégzi külön szerződés keretében 30 napos határidő vállalása mellett, 10 mFt díjazásért, mely tartalmazza a munkadíjat és választható jó minőségű középkategóriájú anyagok használatát.

Pár percre buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő elérhető. Tesco, ALDI, Lidl és rengeteg vásárlási lehetőség is megtalálható a településen.

Igény esetén, kollégáink kedvező díjazás mellett készséggel segítenek az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban, illetve a hitelügyintézésben! Amennyiben saját ingatlanát szeretné eladni a vásárláshoz, kedvező feltételekkel vállalom az értékesítési feladat lebonyolítását.

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Az ingatlanról készült videó, az alábbi linken érhető el.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024